Alpina fietsen

Kinderen vinden hun droomfiets bij Alpina! De prachtige collectie van Alpina richt zich op jongens en meisjes van 2 t/m 12 jaar. Deze kinderfietsen zijn helemaal van deze tijd, hip, stoer, mooi, kleurrijk en voorzien van mooie details.

De verschillende Alpina modellen


Alpina Clubb

Dit is een stijlvolle kinderfiets voor jongens of meisjes. Geïnspireerd op de beachcruiser uit de jaren '60. Voorzien van een kleine voordrager en beschikbaar in diverse kleuren met coole prints.

Alpina Curve

De Alpina Curve is een smaakvolle kinderfiets met 3 versnellingen voor jongens of meisjes. De fiets is verkrijgbaar in mooie kleuren. Ideaal voor ritjes naar school, sport of vrienden/vriendinnen.

Alpina Cargo

Dit is de mini-uitvoering van de volwassen transportfiets. Een stoere fiets dus met een voor- en achterdrager. Verkrijgbaar voor jongens en meisjes.

Alpina Comet

Een stoere jongensfiets om lekker mee te crossen! Iets wat jongens maar al te graag doen. Het is een mooie BMX fiets voor op straat en off-road.

Alpina Cracker

Een stoere en sportieve kinderfiets voor jongens en meisjes die van crossen houden. Het design is gebaseerd op crossmotoren en heeft dan ook dezelfde sportieve spatborden.

Alpina Girlpower

Dé fiets voor de stoere meid: Girlpower!.

Alpina Tingle

Alpina noemt de Tingle ook wel de koningin onder de meisjesfietsen. De Alpina Tingle is een stijlvolle meisjesfiets met een retro jasbeschermnetje, een dichte kettingkast met mooi patroon en gekleurde velgen.

Alpina Trial

Een stoere sportieve jongensfiets met een aluminium frame, verende voorvork en erg lijkend op een mountainbike.

Alpina Yabber

Deze fiets is alleen voor de stoere avonturiers onder de mannen! Een sportieve look en natuurlijk veilige remmen.

Alpina loopfietsen

Voor de allerkleinste heeft Alpina nog stoere en mooie loopfietsjes. Net zo stoer en cool als de grotere fietsen.


Alpina fietsen: de mooiste fietsen speciaal voor jou
web-monitoring-ok