Ondanks het Coronavirus zijn wij in staat om alle orders momenteel uit te leveren volgens de aangegeven levertijden. Mocht dit veranderen dan zullen wij u hierover informeren.

ABUS

ABUS

ABUS staat bekend om veiligheid voor onderweg. Ons assortiment ABUS bestaat uit fietssloten, fietstassen en fietsonderdelen.

ABUS fietsveiligheid

Veiligheid op de fiets staat voor ABUS voorop. Je wilt niet dat je fiets gestolen wordt of je wilt iets vervoeren zonder dat het beschadigd raakt. Hierin voorziet ABUS met sterke fietssloten en stevige fietstassen. Binnen de fietssloten van ABUS vind je sloten in alle soorten en maten. Of je nou op zoek bent naar een ringslot, kettingslot, vouwslot of hangslot, je vindt het allemaal binnen ons ABUS assortiment.
Binnen onze ABUS fietstassen vind je diverse tassen voor aan je stuur, bagagedrager, frame of zadel. Stevige en praktische fietstassen die tegen een stootje kunnen.
Ook vind je binnen ons assortiment diverse onderdelen van ABUS. Hierbij valt te denken aan muurankers, slothouders en en montagesets.

Servicediensten van Fietsonline.com
Servicediensten van Fietsonline.com
web-monitoring-ok