Alpina Zomeractie

Nu met gratis Mepal lunchset t.w.v. €18,98

Gratis Mepal Lunchset bij een Alpina Cargo

De Alpina Cargo wordt deze zomer in nieuwe, stoere kleuren geïntroduceerd en om dat te vieren krijg je er een leuk cadeau bij. Als jij een Alpina Cargo in jouw favoriete kleur besteld, krijg je een mooie Mepal lunchset kado. Met een nieuwe fiets, broodtrommel en drinkfles is jouw zoon of dochter helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar!

Gratis Mepal lunchbox

❱ ❱ Hier vraag je je gratis Mepal Lunchbox aan


Actiemodellen van Alpina kinderfietsen

Actievoorwaarden

  • Een lunchset bestaat uit een lunchbox en pop-up drinkfles waarbij je keuze hebt uit verschillende printjes en kleuren.
  • De looptijd van deze actie is van 1 juli 2019 tot 1 september 2019. Je kan uiterlijk 30 september jouw Mepal lunchset claimen via het formulier.
  • Om een gratis Mepal lunchset te ontvangen, dien je een foto van de aankoopbon van de Alpina Cargo te uploaden. Aankoopbonnen met datum tussen 1 juli en 1 september 2019 komen in aanmerking voor deze actie.
  • Na het verzenden van het formulier ontvang je binnen 10 werkdagen van Alpina een Mepal actiecoupon. Deze actiecoupon kan je vervolgens gebruiken op de website van Mepal om een lunchset naar keuze uit te zoeken (t.w.v. €18,98).
  • De actie geldt voor de nieuwe kleuren van de Alpina Cargo vanaf maat 16" en groter. De jongensfietsen zijn er in twee kleuren: Space Black Matt en Vintage Blue Matt. De meisjesfietsen in de maten 16" en 18" zijn er in Light Green Matt, Pearl Pink Matt en Provence Blue Matt. De grotere fietsen in de maten 20" en 22" zijn er in Dream Blue Matt, Fuchsia Pink Matt en Vintage Gold Matt.

Klantenservice

Heb je vragen over onze acties? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0320 219 483 of via het contactformulier. Je kunt ook chatten met onze klantenservice. Klik op de melding 'Chat met ons' die rechtsonder in beeld staat, zodat we je direct kunnen helpen.

Deze actie loopt t/m 1 september 2019.

Servicediensten van Fietsonline.com
Servicediensten van Fietsonline.com
web-monitoring-ok