Back to school - Gratis telefoonhouder of krat

Back to school actie van Fietsonline.com

In september start het nieuwe schooljaar.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom krijg je nu bij aankoop van alle onderstaande rijklare schoolfietsen een gratis transportkrat t.w.v. €14,95 of een Celly telefoonhouder t.w.v. €16,95.


Back to school actie van Fietsonline.com

Gratis krat t.w.v. € 14,99

Je ziet ze echt vaak, een fietskrat. Het ziet er niet alleen leuk uit maar het is ook echt heel handig! Rugtas, regenkleding, sporttas en natuurlijk jouw jas passen erin. Daarom bieden wij een GRATIS kunststof krat bij een 26 of 28 inch rijklaar afgemonteerde transportfiets. Pak deze mooie kans!

Gratis telefoonhouder t.w.v. € 16,99

In deze flexibele, silicone telefoonhouder van Celly past elke smartphone precies. Het bevestigingssysteem is geschikt voor elk type stuur en eenvoudig te bevestigen. Geschikt voor dagelijks gebruik en voor diverse sport activiteiten.

Gratis krst in actie

Bij schoolfietsen met een voorrek monteren wij het krat gratis op jouw fiets. Bij fietsen die geen transportrek hebben sturen wij de gratis Celly telefoonhouder mee. Wil jij een gratis telefoonhouder in plaats van het transportkrat? Geen probleem, zet jouw wens in het opmerking veld in de bestelling.

Alle Back to School fietsen

Klantenservice

Heb je vragen over onze fietsen of wil je weten welke framemaat je nodig hebt? Wij adviseren je graag. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0320 219 483 of via het contactformulier. Je kunt ook chatten met onze klantenservice. Klik op de melding 'Chat met ons' die rechtsonder in beeld staat, zodat we je direct kunnen helpen.

Deze actie loopt t/m 15 september 2019.

Servicediensten van Fietsonline.com
Servicediensten van Fietsonline.com
web-monitoring-ok