E-bike Vakantiegeld Voordeel Actie

40 euro korting
€40 korting bij een geselecteerde e-bike
Extra korting op de scherpste E-bike prijzen. Nu extra €40 cashback op al onze topmerk E-bikes €40 cashback bij een geselecteerde e-bike

Alle topmerk E-Bikes

€40 cashback

Op zoek naar een bestemming voor je vakantiegeld?

Fietsonline.com heeft een mooie actie op veel e-bikes. Naast dat onze e-bikes altijd al zeer scherp geprijsd zijn, krijg je nog eens € 40,- cashback! Maak mooie fietstochten tijdens je vakantie vanuit huis op je nieuwe e-bike of neem de fiets mee naar je vakantiebestemming om daar de omgeving te verkennen. Met het geld van de € 40,- cashback kan je op het perfecte terras genieten van een heerlijke lunch onderweg. Als dat geen goed begin van je vakantie is?

Cashback actie:

De actie loopt van 22-5-2018 tot 30-6-2018 en is alleen geldig op de fietsen die voor deze actie geselecteerd zijn. De cashback actie werkt heel simpel. U hoeft zelf geen moeilijk acties te ondernemen om het geld retour te krijgen. Wij verzorgen alles voor u. Als de fiets bij u is afgeleverd ontvangt u direct (binnen 2 werkdagen) de € 40,- cashback van ons. De € 40,- wordt gestort op de rekening waarmee de aankoop betaald is. De cashback kan niet ingewisseld worden voor producten of als korting op een tweede fiets. De cashback kan niet in contant geld uitgekeerd worden.

Klantenservice

Heb je vragen over onze fietsen of wil je weten welke framemaat je nodig hebt? Wij adviseren je graag. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0320 219 483 of via het contactformulier. Je kunt ook chatten met onze klantenservice. Klik op de melding 'Chat met ons' die rechtsonder in beeld staat, zodat we je direct kunnen helpen.

Servicediensten van Fietsonline.com
Servicediensten van Fietsonline.com
web-monitoring-ok