Lente actie 2018

 

Het is weer lente! De natuur veranderd naar een kleurrijke omgeving. De krokussen en narcissen komen uit de grond en de vogels zingen uit volle borst. Tijd om op de fiets te stappen zodat je dit van dichtbij kan meemaken! Met onderstaande aanbiedingen komt het lente gevoel wel héél dichtbij.


Cortina U1 actie

 

Deze robuuste en basic stadsfiets van Cortina heeft een heel eigen uiterlijk. Geen poespas maar gewoon een degelijke en stoere fiets die verkrijgbaar is in 2 kleuren. Kortom….geen toeters….maar wél een bel! En bij Fietsonline.com krijg je er een GRATIS insteekketting bij zodat je de fiets veilig achter kan laten als je een terrasje pakt!


BSP Brave actie

 

Een betaalbare en Basic stadsfiets, maar dan wel oersterk en afgemonteerd met kwaliteiten onderdelen. Dat is de nieuwe BSP Brave. De fiets wordt in Nederland geproduceerd en met zijn “urban” design straalt deze fiets eenvoud en kwaliteit uit! Echt een fiets om dagelijks mee naar je bestemming te fietsen! En ben je aangekomen op je bestemming, zet je fiets dan veilig op slot met het GRATIS kettingslot van AXA.


Bobike one actie

 

Heerlijk die lente! Wat is er fijner dan met je kleintje de natuur van dichtbij te ruiken en te beleven. Met een Bobike stoeltje weet je zeker dat je kindje veilig zit en kan jij nieuwe avonturen tegemoet fietsen! Alle Bobike One Mini en Maxi stoeltjes zijn deze lente extra scherp geprijsd bij Fietsonline.com.

De Poort tassen actie

 

Lente staat gelijk aan kleur! Waarom je fiets niet laten “knallen” met een vrolijke fietstas in spetterende kleuren! De Poort heeft ijzersterke fietstassen in kleuren waar je vrolijk van wordt. Voor de prijs hoef je het niet te laten!!!


Hieronder kun je alle Lente actie producten vinden

Klantenservice

Heb je vragen over onze acties? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0320 219 483 of via het contactformulier. Je kunt ook chatten met onze klantenservice. Klik op de melding 'Chat met ons' die rechtsonder in beeld staat, zodat we je direct kunnen helpen.

Deze actie loopt t/m 30 april 2018.

Servicediensten van Fietsonline.com
Servicediensten van Fietsonline.com
web-monitoring-ok