Ondanks het Coronavirus zijn wij in staat om alle orders momenteel uit te leveren volgens de aangegeven levertijden. Mocht dit veranderen dan zullen wij u hierover informeren.

Avalon fietsen

Met een Avalon fiets ga je voor een degelijke, kwalitatief hoogwaardige fiets van Nederlandse bodem. Het merk staat bekend om haar specialisatie in omafietsen, opafietsen, stadsfietsen en transportfietsen voor dames en heren. De stijlen van de fietsen variëren van modern tot retro: in het assortiment van Fietsonline.com vind je dan ook altijd een Avalon fiets die bij je past!

Avalon fiets bestellen bij Fietsonline.com

  • Een nieuwe Avalon fiets koop je al vanaf € 209,-
  • Alle Avalon fietsen worden rijklaar afgeleverd
  • Ruim assortiment fietsen voor dames en heren
  • Binnen enkele dagen in huis
  • Alle Avalon fietsen worden gratis bezorgd
Alles over het merk Avalon

Alle fietsen van het merk Avalon

 

Kwaliteitsfietsen van eigen bodem

De fietsen van Avalon staan bekend om hun hoge kwaliteit: degelijke fietsen met de beste prijskwaliteitverhouding. Het assortiment is op te delen in drie categorieën: Urban Transport, City Special en City Classic.

Urban Transport

De robuuste transportfietsen in de Urban Transport-collectie van Avalon zijn zeer geschikt voor ritjes naar school, werk of de winkel. De transportfietsen ogen niet alleen trendy, ze zijn ook zeer robuust en kunnen tegen een stootje.

De modellen uit de Urban Transport-collectie:

- Cargo

- Style

- Transporter

- Pick-up

- Cruzz

Urban Transport-collectie
Urban Transport-collectie

City Special


De City Special-collectie kenmerkt zich door zijn degelijke en compacte stadsfietsen met een stoer en trendy uiterlijk. Ga je voor extra gebruiksgemak? Met de City Special E-bikes heb je altijd de wind in de rug. De elektrische fietsen van Avalon zijn voorzien van een sterke motor en hebben een hoge actieradius.

De modellen uit de City Special-collectie:

- Move

- Elegance

- Verona

Avalon City Special-collectie
Avalon City Special-collectie

City Classic


De klassiekers onder de fietsen: de oma- en opafietsen uit de City Classic-collectie van Avalon. Opa- en omafietsen kenmerken zich door hun robuuste karakter, ze kunnen heel wat hebben. Met hun trendy retro uiterlijk kun jij zeker voor de dag komen!

De modellen uit de City Classic-collectie:

- Nostalgie Basic – oma

- Nostalgie Export – oma

- Nostalgie Export – opa

Avalon Ciy Classic-collectie
Avalon Ciy Classic-collectie

 

Over het merk Avalon

De materialen en onderdelen die Avalon gebruikt voor haar fietsen worden met de grootste zorg en precisie gemonteerd. Dit gebeurt in Avalons eigen werkplaats in Nederland. Door de productie en montage in eigen hand te houden, kunnen de kwaliteitsstandaarden beter bewaakt worden. Iedere fiets die de werkplaats verlaat, voldoet dan ook aan de hoge eisen die Avalon aan haar fietsen stelt. Als je een Avalon fiets bestelt, weet je zeker dat je een duurzame fiets van topkwaliteit in huis haalt waar je jarenlang plezier aan hebt.

 

Klantenservice

Wil je meer weten over de Avalon fietsen in ons assortiment of wil je weten welke framemaat je nodig hebt? Neem dan contact op met onze specialisten, wij helpen je graag! Bel 0320 219 483 of stuur ons een bericht. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Direct contact? Klik rechtsonder op de button ‘Chat met ons’ om te chatten met een van onze medewerkers!

Servicediensten van Fietsonline.com
Servicediensten van Fietsonline.com
web-monitoring-ok