Back to School - 2017

Back to school actie van Fietsonline

Binnenkort beginnen de scholen alweer en wij helpen je graag in je voorbereiding hiervoor. Je krijgt nu bij aankoop van een van onze Topklasse schoolfietsen een Nut Bluetooth keyfinder (t.w.v. €25,-) én een Bruna cadeaukaart t.w.v. €20,- cadeau! Bij de Middenklasse schoolfietsen en Kinderfietsen krijg je gratis een Nut Bluetooth keyfinder óf een Bruna cadeaukaart t.w.v. €10,-! Mooi meegenomen!

Naar wat voor type fietsen ben jij op zoek?NUT mini
BRUNA CADEAUKAART

NUT BT keyfinder t.w.v. €25,-

De Nut Bluetooth keyfinder is een kleine (sleutel)vinder met de nieuwste technologieën en een zeer laag energieverbruik. Ideaal als je bijvoorbeeld je sleutelbos of rugtas kwijt bent in de aula. Via de gratis Nut™App kan je met een druk op de knop de Nut een geluidssignaal laten uitzenden waardoor je bijvoorbeeld je sleutelbos of rugtas snel terug kan vinden. Je kan met de app zelfs zien wat de afstand is tussen jou en de Nut! Mocht je onverhoopt je sleutelbos zijn verloren dan kan je via de app zien waar het contact met de Nut is verbroken, zodat je weet waar je jouw sleutelbos bent verloren. De Nut heeft een bereik van 50 meter en een batterijduur van ruim 3 maanden.

Bruna cadeaukaart t.w.v. €20,- of €10,-

Met de Bruna cadeaukaart t.w.v. €20,- (bij topklasse fietsen) of €10,- (bij middenklasse fietsen en kinderfietsen) kan je alvast je nieuwe schoolspulletjes inslaan. Handig voor het aanschaffen van bijvoorbeeld een nieuwe agenda, etui, schriften, een geodriehoek en een passer.

*Deze actie loopt t/m 19 september 2017. Cadeaus zijn niet inwisselbaar voor geld.

web-monitoring-ok