Batavus fietsen

Batavus logo

Batavus staat bekend om haar comfortabele, kwalitatieve en stijlvolle fietsen. Inmiddels bestaat Batavus meer dan 100 jaar en kennen we het merk als één van de oudste en beste Nederlandse fietsfabrikanten. Of je nou opzoek bent naar een elektrische fiets, stadsfiets of toerfiets, Batavus heeft de juiste fiets voor jou. Onze Batavus kinderfietsen vind je op onze speciale Batavus kinderfietsen pagina. De voordelen van Batavus bij Fietsonline.com:

  • Gratis verzending binnen Nederland
  • Alle Batavus heren en dames fietsen worden binnen enkele dagen rijklaar verzonden
  • Grootste aanbod fietsen 

Batavus voor de hele familie

Ruim 125 Batavus fietsen

Fietsonline.com heeft een groot assortiment aan Batavus modellen voor zowel dames, heren en kinderen. In totaal vind je ruim 125 Batavus fietsen op onze website. Wij adviseren je graag, zodat je de fiets vindt waar je jarenlang van kan genieten. Voor specifieke vragen of een advies op maat kun je mailen naar klantenservice@fietsonline.com.


Batavus fietsen al verkrijgbaar vanaf € 169

Bij Fietsonline.com vind je de kwalitatieve Batavus fietsen voor de laagste prijzen. Zo heb je al een Batavus kinderfiets vanaf € 169. De volwassen fietsen zijn al verkrijgbaar vanaf € 299. Alle Batavus fietsen zijn snel en eenvoudig online te bestellen. Je hebt bij ons de keuze de fiets in Lelystad op te halen, of om de fiets thuis te laten bezorgen. Er zullen geen verzendkosten in rekening worden gebracht. Betalen kan veilig via iDeal, Rembours of door middel van een vooruitbetaling.


Batavus prijswinnaars

Dat Batavus specialist is in het produceren van kwalitatief sterke fietsen mag blijken uit de diverse prijzen die zij in de wacht hebben gesleept. De Batavus Dinsdag bijvoorbeeld heeft in april 2015 de prijs gewonnen voor beste stadsfiets binnen de Nationale Fietstest. De Batavus CNCTD werd door het blad Kampioen van de ANWB uitgeroepen tot de beste schoolfiets en de Batavus Zonar is uitgeroepen tot Fiets van het jaar 2015!
De Batavus Quip is tijdens de Fiets Awards 2016 uitgeroepen tot fiets van het jaar 2016.

Batavus Zonar fiets van het jaar 2015  Batavus Dinsdag Nationale Fietstest Winnaar stadsfietsen 2015 Batavus Quip Fiets van het jaar 2016

Hip en uniek

Hoewel Batavus al meer dan 100 jaar bestaat zijn ze niet achter gebleven qua design. De Batavus fietsen zijn stuk voor stuk uniek, modern en stijlvol. Een goed voorbeeld daarvan is de Batavus CNCTD . Deze fiets is niet alleen van goede kwaliteit, maar ook zeer hip door de kleur van het fietsframe (groen/ blauw, mat/zwart), de beige banden en leren details. We hebben de populairste Batavus fietsen voor je op een rijtje gezet:

Batavus
Onze klanten beoordelen ons met een 8,9 uit 10. ( 736 beoordelingen)
web-monitoring-ok