Ondanks het Coronavirus zijn wij in staat om alle orders momenteel uit te leveren volgens de aangegeven levertijden. Mocht dit veranderen dan zullen wij u hierover informeren.

Biomega fietsen

“Stadse meubelen om jezelf voort te bewegen”. Zo omschrijft Biomega haar eigen fietsen. Het Deense fietsenmerk is in 20 jaar uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk dat zich onderscheidt met fietsen die ontworpen zijn door gerenommeerde fietsontwerpers. Bij Fietsonline koop je deze designerfietsen tegen de scherpste prijs; bovendien bezorgen wij de fiets gratis bij je thuis. Bestel je voor 15:00 uur? Dan heb je jouw nieuwe Biomega de volgende werkdag al in huis.

Je nieuwe Biomega fiets bestellen bij Fietsonline.com

Biomega fietsen bij Fietsonline.com
  • Altijd de nieuwste collecties Biomega fietsen
  • 3 jaar garantie op de accu en 5 jaar garantie op het frame
  • Kies zelf jouw ideale framemaat
  • Binnen enkele dagen in huis
  • Alle Biomega fietsen gratis thuisbezorgd
  • Lease een Biomega fiets met ons Fiets Privé Plan
Biomega fietsen
Biomega fietsen
Biomega fietsen

Biomega OKO e-bike

De Biomega OKO is een ebike die de toekomst van het reizen in de binnenstad hervormt. Zijn sterke frame, lichte gewicht en hippe design worden gecompleteerd door een hoge mate van comfort. De accu van de elektrische fiets is op ingenieuze wijze geïntegreerd in het frame. Dit heeft niet alleen invloed op de esthetiek, maar zorgt ook voor een ongeëvenaarde stabiliteit. De Li-on accu zorgt voor een actieradius van 45 tot 65 kilometer.

Biomega OKO verkrijgbaar bij Fietsonline.com

De Biomega-filosofie

Met een pop-up store in het centrum van Kopenhagen bevindt het merk zich in het hart van de grootste forenzenstad. De ongeëvenaarde fietsen concurreren daar met auto’s en verwezenlijken de dromen van het Biomega-team. Het wereldberoemde merk creëert zijn fietsen met drie kernwoorden in het achterhoofd: techniek, ethiek en uiterlijk.

Biomega fietsen
Biomega fietsen
Biomega fietsen

Techniek

Voor Biomega is het woord ‘high-tech’ een vreemd concept. Het impliceert dat er ‘veel technologie’ is, dat de hoeveelheid technologie altijd boven de kwaliteit ervan gaat. Daarom heeft het Deense fietsenmerk twee nieuwe termen in het leven geroepen: mega-tech en meta-tech.

Mega-tech: als de fascinatie voor een bepaalde technologie de drijvende kracht wordt achter het ontwerp van de fiets. Innovatie ontstaat uit de botsing tussen deze technologie, de vorm en de functionaliteit.

Meta-tech: bij deze vorm is de technologie ondersteunend aan het ontwerp van de fiets. Toepassing van deze technologieën kunnen paradigma’s in bestaande zienswijzen veroorzaken.

 

Ethiek

Volgens Biomega wordt ethiek gezien als iets statisch: “je moet x, y en z doen om een vaststaand doel te bereiken”. Biomega werkt volgens het principe van totaal kwaliteitsmanagement en procescontrole. Biomega stelt dat ethiek zo eenvoudig is als een product beetje bij beetje beter maken.

 

Uiterlijk

De designs van de Biomega fietsen vinden zijn oorsprong in het Deense erfgoed. Omdat deze stijl vandaag de dag verworden is tot een overdreven, levenloos minimalisme, heeft Biomega dit zogenaamde organische minimalisme nieuw leven ingeblazen. Waar het stijltje voornamelijk in interieurs gebruikt wordt, verhuist het fietsenmerk de stijl naar buiten om het gehele stadse landschap opnieuw in te richten.

 

Klantenservice

Heb je vragen of wil je meer informatie over Biomega fietsen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder. Bel ons op 0320 219 483 of stuur ons een bericht. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Servicediensten van Fietsonline.com
Servicediensten van Fietsonline.com
web-monitoring-ok