Ondanks het Coronavirus zijn wij in staat om alle orders momenteel uit te leveren volgens de aangegeven levertijden. Mocht dit veranderen dan zullen wij u hierover informeren.

Bizobike vouwfietsen

BizoBike vouwfietsen bij Fietsonline.com

Het Belgische Bizobike is dé specialist op het gebied van elektrische vouwfietsen. Ideaal als je veel met het openbaar vervoer reist en vanaf het station nog een stuk naar je werk moet fietsen. Met de veilige, duurzame én groene fietsen van Bizobike fiets je dat stuk met het grootste gemak en ben je tegelijkertijd milieubewust bezig. Dat is precies de nobele missie van de fietsenfabrikant: mensen overtuigen om meer duurzame transportmiddelen te gebruiken. Om dit doel te bereiken, hebben ze ervoor gekozen om zich toe te leggen op het produceren van betaalbare elektrische vouwfietsen. En niet zonder succes: Bizobike fietsen zijn zeer populair onder forenzen!

BizoBike vouwfietsen bij Fietsonline.com

Alle Bizobike fietsen in ons assortiment

Reguliere vouwfietsen van Bizobike

Het assortiment van Bizobike bestaat uit vouwfietsen met en zonder elektromotor. De uitgelichte modellen bieden je geen trapondersteuning.

Bizobike Retro Qin

De Retro Qin is een manuele vouwfiets met een 3-speed versnellingsnaaf. Of je nu een klein stukje door de stad moet fietsen of juist een flinke rit langs het platteland moet maken om op je werk te komen, de Retro Qin is jouw vouwfiets bij uitstek. De comfortabele zit wordt gecombineerd met een uniek uiterlijk; de vele details maken de fiets bovendien ook zeer aantrekkelijk. Deze Bizobike is de ideale keuze voor woon-werkverkeer, maar kun je ook prima meenemen op reis.

BizoBike Retro Qin
BizoBike Nora 24

Bizobike Nora 24H

Een van de topmodellen van Bizobike is de Nora 24H. Met zijn sportieve, aansprekende design is deze vouwfiets een perfecte keuze als je houdt van comfort, snelheid, stabiliteit en veiligheid.

De Nora 24H is snel en compact op te vouwen en is daarmee zeer gemakkelijk mee te nemen in bus, trein of auto. Deze Bizobike biedt jou als gebruiker een hoge mate van mobiliteit

Bizobike Pilot-9

De Bizobike Pilot-9 is een high-end vouwfiets, uitgevoerd in Toray Carbon. Deze nieuwe conceptfiets weegt daardoor slechts 9 kilo. De fiets is uitgerust met hydraulische schijfremmen en heeft een 9-speed Shimano versnellingsnaaf voor extra comfort en veiligheid. Opvouwen van deze Bizobike gaat zeer eenvoudig, in drie stappen is de fiets in- of uitgeklapt.

Bizobike Pilot 9

Elektrische vouwfietsen

Het assortiment van Bizobike biedt diverse vouwfietsen die elektrisch aangedreven worden. Deze bieden je extra comfort tijdens het fietsen vanwege de trapondersteuning.

Bizobike Bizo 7Even+

Actieradius: +/- 90 km (in Eco-stand)

De Bizo 7Even+ van Bizobike heeft een aluminium frame en vork; deze dienen als sterke, solide basis voor deze fiets. Het sportieve model heeft een 10 Ah-batterij die is uitgerust met de nieuwste celtechnologieën van Samsung. Je kunt hier in de Eco-stand ongeveer 90 kilometer mee rijden. De accu heeft bovendien een handige USB-aansluiting. De Bizo 7Even+ is de perfecte keuze als je zoekt naar een sportieve en complete vouwfiets.

Bizobike Miesty Bello+

Actieradius: +/- 130 km (in Eco-stand)

De Bizobike Miesty Bello+ is een vouwfiets met een lage instap. De fiets is compact en weegt maar 20,3 kilo: een ideale fiets om gemakkelijk mee te nemen. De Miesty Bello+ heeft een verstelbaar stuur, waardoor je eenvoudig de juiste hoogte instelt voor een optimale houding op je fiets. Dit model was vorig jaar een van de best verkochte vouwfietsen van Bizobike.

Bizobike A-Class+

Actieradius: +/- 130 km (in Eco-stand)

 De Bizobike A-Class+ heeft een actieradius van zo’n 130 kilometer. Door zijn sterke Bafang middenmotor en een 36V 14,5 Ah batterij komt u altijd comfortabel aan op uw plaats van bestemming. Met deze vouwfiets ervaar je dus altijd wind mee.

 De A-Class+ is de ideale fiets voor als je comfort en gebruiksgemak zoekt!

Bizobike Mezzo

Actieradius: +/- 130 km (in Eco-stand)

 De Mezzo is een elektrische vouwfiets die zich kenmerkt door een strak en elegant uiterlijk. Deze trendsetter van Bizobike heeft een ingebouwde middenmotor die jou geruisloos trapondersteuning biedt. De motor biedt jou gebruiksgemak en helpt jou om veilig en comfortabel je bestemming te bereiken. De Bizobike Mezzo elektrische vouwfiets heeft in de Eco-stand een actieradius van 130 kilometer.

Bizobike E-Carbon

Actieradius: +/- 70 km (in Eco-stand)

Bizobike heeft deze fiets niet voor niets de naam E-Carbon gegeven. Vanwege de grote vraag naar lichte elektrische vouwfietsen, heeft Bizobike dit model gelanceerd: met maar 14,5 kilogram is dit namelijk de lichtste elektrische vouwfiets in Europa. De middenmotor en geïntegreerde batterij zorgen voor moderne technologieën in zijn innovatieve design.

Bijzondere samenwerking tussen Bizobike en Renault

 

Fietsenmerk Bizobike streeft iedere dag naar de perfecte vouwfiets. Continue ontwikkelingen op het gebied van rijgedrag, gewicht, duurzaamheid en de werking van het vouwsysteem maken de Bizobike fietsen steeds een beetje beter. Ook de samenwerking met autofabrikant Renault laat zien dat het merk altijd op zoek is naar innovatieve ideeën. De ‘Renault x Bizobike’ is een elektrische vouwfiets die geproduceerd is in samenwerking met het Franse automerk. De fiets blinkt uit in doeltreffende techniek en is uiteraard getest en goedgekeurd door de professionele ingenieurs van Renault.

Downloadbare bestanden

Algemene handleidingen

Elektrische vouwfietsen

Klantenservice

Heb je vragen over de bijzondere elektrische vouwfietsen van Bizobike? Neem dan contact op met onze specialisten, zij helpen je graag verder. Bel 0320 219 483 of laat een bericht achter op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Servicediensten van Fietsonline.com
Servicediensten van Fietsonline.com
web-monitoring-ok