Ondanks het Coronavirus zijn wij in staat om alle orders momenteel uit te leveren volgens de aangegeven levertijden. Mocht dit veranderen dan zullen wij u hierover informeren.

BSP fietsen

BSP Fietsen - Fietsonline.com

100% Nederlandse fietsen van topkwaliteit

BSP maakt typisch Nederlandse fietsen. Robuust, betrouwbaar en comfortabel. “Cycle the Dutch way”, zoals het merk zelf zegt. Met andere woorden: ware kwaliteitsfietsen die soepel en licht fietsen. BSP heeft als doel om voor jou de beste fiets te bouwen, en zet zich daar dan ook 100% voor in! Een BSP fiets is een echt degelijke, sterke, Nederlandse fiets. Dit is terug te zien in het sterke frame, het gebruik van hoogwaardige materialen zoals Shimano naven, dikke spaken en kwaliteitsvelgen. . Een BSP kan op zijn zachtst gezegd tegen een stootje.

Bestel jouw nieuwe BSP fiets bij Fietsonline.com

Nederlandse topkwaliteit: prijswinnende fietsen

Ruim assortiment voor mannen, vrouwen en kinderen

Goedkoop een BSP fiets leasen via ons Fiets Privé Plan

Betrouwbaar en een mooi design: gewoon lekker fietsen

Lees meer...

Alle BSP fietsen

BSP: Nederlandse kwaliteitsfietsen

De volledige productie van BSP vindt plaats in Nederland. Een BSP fiets is dus 100% Nederlands. Bij het merk gaat het vooral om het waarborgen van de kwaliteit, maar ook om maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo hebben ze bij BSP werkplekken gecreëerd waar medewerkers met een beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt helpen om jouw BSP fiets in elkaar zetten.

BSP fietsen

Betrouwbaar en lekker fietsen op een BSP

BSP fietsen zijn robuuste fietsen die tegen een stootje kunnen. Dankzij het gebruik van hoogwaardig materiaal en een professionele montage, is een BSP fiets zeer betrouwbaar.
Naast de praktische kant van een fiets wil je ook graag dat je fiets er goed uitziet. Ook daar hoef jij je geen zorgen om te maken bij BSP. De designs van het merk zijn helemaal van deze tijd. Binnen het assortiment vind je een flinke variatie aan modellen met mooie designs. Zo vind je in het assortiment van BSP hippe en praktische moederfietsen, mooie retro transportfietsen en nog veel meer. Met een BSP fiets word je graag gezien!

BSP fietsen
BSP Metropolis

BSP: winnaar van diverse prijzen

Het werk van BSP is al vaker bekroond met diverse prijzen. Zo kreeg de Metropolis een 9,7 bij de AD Fietstest. Het Algemeen Dagblad publiceerde de test waarbij 6 meidenfietsen werden beoordeeld. Hierbij werd de BSP Metropolis uitgeroepen tot 'Beste meisjes brugpieper fiets'. De personen die de fiets testten vonden de Metropolis heerlijk sturen, ondanks de voordrager. Het testpanel vond het brede zachte zadel fijn zitten en ook de mooie vormgeving en werking van de spatborden werden als positief beoordeeld. Ook heeft BSP met haar elektrische fietsen diverse prijzen gewonnen. Het merk won de Fietstest van de Telegraaf en de Fietstest van Elektrischefietsen.com.

BSP Metropolis

Ruim assortiment BSP fietsen bij Fietsonline

Het BSP-assortiment bij Fietsonline.com is ruim en zeer divers. Er is daarom binnen het assortiment altijd wel een fiets die bij jou past. Het assortiment bestaat uit de volgende modellen, onderverdeeld in diverse categorieën:


Transport / Utility

❱ ❱ Metropolis : Dé transportfiets van BSP. Heeft bij een test van het Algemeen Dagblad maar liefst een 9,7 gescoord!

❱ ❱ Metropolis +: De luxere versie van de 'normale' Metropolis. Uitvoering met rollerbrake remmen voor en achter.

❱ ❱ Pitch: Eigentijdse en hippe transportfiets. Verkrijgbaar in diverse frisse kleuren.

❱ ❱ Urban TS07: Lichtgewicht, uitstekende afmontage met heerlijke rijeigenschappen.

❱ ❱ Viking: Transportfiets met het klassieke kruisframe zoals je ze 70 jaar geleden zag, maar dan in een modern en eigentijds jasje.

Moederfietsen

❱ ❱ La Dolce Vita: Een stevige moederfiets in een mooie urban uitvoering.

❱ ❱ La Scala: Mooie combi van een transportfiets met de eigenschappen en voordelen van een moederfiets.

❱ ❱ Seine Classic: Mooie moederfiets met een lage instap, sierlijk design en aantrekkelijke prijs!

Leisure & City

❱ ❱ Bellage: Een luxe tourfiets, een echte alleskunner.

❱ ❱ O-Seven: Hippe en moderne stadsfiets met een fris design.

❱ ❱ Steeler: Een degelijke en basic stadsfiets.

❱ ❱ Voyager: Een prettige en lichtgewicht stadsfiets. Mooie onderdelen en sportieve geometrie.

Oma & Opa

❱ ❱ Oma City3: Een basic, maar leuke omafiets met 3 versnellingen.

❱ ❱ Oma Comfort: De klassieke omafiets van BSP. Zeer degelijk en sterk geprijsd.

❱ ❱ Opa Comfort: De klassieke opafiets van BSP. Zeer degelijk en sterk geprijsd.

BSP fietsen
BSP fietsen

BSP fiets kopen?

Helemaal overtuigd na al deze informatie? Een BSP fiets koop je eenvoudig via onze webshop en krijg je binnen enkele dagen geleverd.

BSP fiets leasen

Voor iedereen die zorgeloos wil genieten en gespreid wil betalen, bieden wij het Fiets Privé Plan aan voor alle BSP fietsen. Ook het Fiets Privé Plan is zeer eenvoudig online te regelen!

Bundelkorting

Wil je je BSP fiets kopen met extra accessoires? Scroll dan iets naar onder op de pagina van de BSP fiets van jouw keuze, daar vind je (vaak) onze bundelaanbiedingen. Zo hoef je niet de hele website door om een fiets met accessoires samen te stellen! Deze bundels zijn ook vaak goedkoper dan wanneer je alles los bestelt.

Klantenservice

Heb je vragen over onze BSP fietsen of wil je weten welke framemaat je nodig hebt? Wij adviseren je graag. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0320 219 483 of via het contactformulier. Je kunt ook chatten met onze klantenservice. Klik op de melding 'Chat met ons' die rechtsonder in beeld staat, zodat we je direct kunnen helpen.

Servicediensten van Fietsonline.com
Servicediensten van Fietsonline.com
web-monitoring-ok