• ✔ Nederlandse top kwaliteit
  • ✔ Betrouwbaar, mooi design en lekker fietsen
  • ✔ Meerdere prijzen gewonnen (fietstest)
  • ✔ Ruim assortiment
  • ✔ BSP via ons Fiets Privé Plan en bundels

BSP fietsen: Nederlandse top kwaliteit

Wat is typerend voor de Nederlandse fiets? Robuustheid, betrouwbaarheid en lekker fietsen. Dat is nou precies waar BSP voor staat: Cycle the Dutch way. Met andere woorden, ware kwaliteitsfietsen met een comfortabele zit.

BSP heeft als doel om de beste fiets voor jou te bouwen en daar zetten zij zich 100% voor in! Een BSP fiets is een echte degelijke, sterke, Nederlandse fiets. Dat zie je altijd terug in de inzet van het merk: sterk frame, gebruik van hoogwaardige materialen zoals Shimano naven, dikke spaken in beide wielen en kwaliteitsvelgen.

Een BSP kan op zijn zachtst gezegd tegen een stootje.

De volledige productie van BSP vind in Nederland plaats. Een BSP fiets is dus 100% Nederlands. Bij het merk gaat het vooral om het waarborgen van de kwaliteit maar ook om maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo hebben ze bij BSP meerdere werkplekken gecreëerd waar medewerkers met een beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt, jouw BSP fiets in elkaar zetten.

Betrouwbaar en lekker fietsen op een BSP

BSP fietsen zijn robuuste fietsen die tegen een stootje kunnen. Dankzij het gebruik van hoogwaardig materiaal en professionele montage, is een BSP fiets ook erg betrouwbaar. Ideaal dus voor al je dagelijkse bezigheden!

Naast de praktische kant van een fiets wil je ook graag dat je fiets er mooi uit ziet. Ook daar hoef jij je geen zorgen om te maken bij BSP. Het merk is helemaal van deze tijd qua design van de fietsen. Binnen het assortiment vind je een flinke variatie aan modellen met elk een mooi design. Zo vind je van BSP hippe en praktische moederfietsen, mooie retro transportfietsen en nog veel meer.
Met een BSP fiets word je graag gezien!

BSP: winnaar van diverse prijzen

Het werk van BSP is al vaker bekroond met diverse prijzen. Zo kreeg de Metropolis een 9,7 bij de AD fietstest. Het Algemeen Dagblad publiceerde de test waarbij 6 meidenfietsen werden beoordeeld. Hierbij werd BSP Metropolis uitgeroepen tot 'Beste meisjes brugpieper fiets'.
De doelgroep die de fiets testten vonden de Metropolis heerlijk sturen, ondanks de voordrager. Het testpanel vond het brede zachte zadel fijn zitten. Ook de mooie vormgeving en werking van de spatborden werd als positief beoordeeld.

Ook heeft BSP met haar elektrische fietsen diverse prijzen gewonnen. Het merk won binnen de Fietstest van de Telegraaf en de Fietstest van Elektrischefietsen.com.

Ruim assortiment BSP fietsen bij Fietsonline

Het BSP assortiment is ruim en zeer divers. Er is binnen het assortiment altijd wel een fiets die bij jou past. Het BSP assortiment bestaat uit de volgende modellen, onderverdeeld in diverse categorieën:

Transport / Utility

Metropolis: Dé transportfiets van BSP. Heeft bij een test van het Algemeen Dagblad maar liefst een 9,7 gescoord!
Metropolis+: De luxere versie van de 'normale' Metropolis. Uitvoering met rollerbrake remmen voor en achter.
Metropolis compact & XXL: De Metropolis modellen met afwijkende framematen.
Pitch: Eigentijdse en hippe transportfiets. Verkrijgbaar in diverse frisse kleuren.
Urban TS07: Lichtgewicht, uitstekende afmontage met heerlijke rij-eigenschappen.
Viking: Transportfiets met het klassieke kruisframe zoals je ze 70 jaar geleden zag, maar dan in een modern en eigentijds jasje.
Viking XXL: Hetzelfde als de 'normale' Viking maar dan in XXL uitvoering.

Moederfietsen
La Dolce Vita: Een stevige moederfiets in een mooie urban uitvoering.
La Scala: Mooie combi van een transportfiets met de eigenschappen en voordelen van een moederfiets.
Seine Classic: Mooie moederfiets met een lage instap, sierlijk design en aantrekkelijke prijs!
Seine Evo: Een in alles doordachte, praktische moederfiets. Met een stijf en stabiel frame.

Leisure & City
Bellage: Een luxe tourfiets, een echte alleskunner.
O-Seven: Hippe en moderne stadsfiets met een fris design.
Steeler: Een degelijke en basic stadsfiets.
Sinatra: Mooie en snelle stadsfiets met het design van een fixie.
Voyager: Een prettig en lichtgewicht stadsfiets. Mooie onderdelen en sportieve geometrie.

Oma & Evengreens
Oma City3: Een basic maar leuke omafiets met 3 versnellingen.
Oma Comfort: De klassieke omafiets van BSP. Zeer degelijk en sterk geprijsd.
Opa Comfort: De klassieke opafiets van BSP. Zeer degelijk en sterk geprijsd.

BSP via ons Fiets Privé Plan en bundels

Al helemaal overtuigd na al deze informatie? Een BSP fiets koop je eenvoudig via onze webshop en krijg je binnen enkele dagen geleverd.

En voor iedereen die zorgeloos wil genieten en gespreid wilt betalen bieden wij het Fiets Privé Plan bij alle BSP fietsen. Ook het Fiets Privé Plan is zeer eenvoudig online te regelen!

Wil je je BSP fiets kopen met extra accessoires? Scroll dan iets naar onder op de pagina van een BSP fiets, daar vind je (vaak) onze bundelsaanbiedingen. Zo hoef je niet de hele website door om een fiets met accessoires samen te stellen! Deze bundels zijn ook vaak goedkoper dan wanneer je alles los besteld.

Servicediensten van Fietsonline.com
Servicediensten van Fietsonline.com
web-monitoring-ok