Cangoo bakfietsen

Cangoo bakfietsen

Het Nederlandse merk Cangoo maakt trendy bakfietsen waarmee jij je kinderen, huisdier of bagage eenvoudig en veilig kunt vervoeren. Het assortiment is zeer divers, waardoor er altijd wel een bakfiets voor je bij zit. Ga je voor de trendy Cangoo Max of kies je de verlengde Downtown Plus of Cityhopper? Op deze pagina vind je de kenmerken van de verschillende modellen, zodat jij eenvoudig de perfecte bakfiets uit kunt zoeken!

Een Cangoo fiets bestellen bij Fietsonline

  • Een nieuwe Cangoo fiets heb je al vanaf € 1.099,-
  • Ruime keuze elektrische en manuele bakfietsen
  • Binnen enkele dagen in huis
  • Alle Cangoo fietsen worden gratis thuisbezorgd

Alle Cangoo fietsen

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Bakfiets met twee of drie wielen?

Bakfiets met twee wielen

De keuze voor één van beide bakfietsen is afhankelijk van het gebruik. Het fietsen met een tweewielerbakfiets lijkt het meest op het fietsen met een gewone fiets omdat een driewielerbakfiets meer rolweerstand heeft. Hierdoor is deze bakfiets bijzonder geschikt voor grotere afstanden. Daarnaast is de tweewielerbakfiets beter wendbaar. Omdat deze iets kleiner is, neemt ze ook minder stallingsruimte in. Wel moet een tweewieler continu in evenwicht worden gehouden. Voor gebruik tot maximaal drie kinderen is de tweewielerbakfiets een uitstekende keuze.

Cangoo bakfietsen bij Fietsonline.com
Cangoo bakfietsen bij Fietsonline.com

Bakfiets met drie wielen

De driewielerbakfiets biedt ruimte aan minstens vier kinderen en daarnaast blijft er nog voldoende ruimte over voor bagage of boodschappen. Verder is hij stabieler dan de tweewieler hetgeen een voordeel is als de kinderen niet heel stil blijven zitten. Maar ook heel prettig bij verkeersdrempels en bij het wachten voor een stoplicht waarbij je gewoon op het zadel kunt blijven zitten. Uiteraard is deze driewieler wel zwaarder dan de tweewieler. De driewieler heeft een wat hogere regenhuig en biedt iets meer bescherming.

Klantenservice

Heb je vragen over onze collectie Cangoo bakfietsen? Neem gerust contact op met onze specialisten, wij helpen je graag verder. Bel 0320 419 483 of stuur een bericht. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Servicediensten van Fietsonline.com
Servicediensten van Fietsonline.com
web-monitoring-ok