Cortina U4

U4

De Cortina U4 is de populairste fiets van Cortina. Het is dé ideale transportfiets voor dagelijks gebruik. De Cortina U4 is een betrouwbare en robuuste transportfiets in eigentijdse hippe kleuren. Met het mooie en hippe design spreekt Cortina haar doelgroep goed aan; iedereen die van een fiets met stijl houdt.

Cortina U4 een transportfiets van deze tijd

De vormgeving van de U4 toont een combinatie van nostalgie met de moderne tijd. Zo heeft de fiets een dichte kettingkast en retro koplamp maar is het dubbele frame gemoderniseerd qua dikte. De U4 heeft een dubbelpoot standaard en stuurslot waarmee je de fiets stabiel kunt parkeren.
Fietsen is fashion bij Cortina. Zoals je kunt zien is de Cortina U4 perfect te combineren met moderne mode. Behalve de hippe looks is de U4 ook erg praktisch. De combinatie van de voordrager met de achterdrager zorgen ervoor dat je extra veel spullen tegelijk kunt vervoeren.
Er zijn binnen de Cortina U4 fietsen verschillende modellen beschikbaar. Deze verschillen niet alleen in kleur maar ook in uitvoering. Zo zijn er Cortina U4 fietsen met handremmen en andere modellen weer met een terugtraprem. Ook zit er verschil in het aantal versnellingen. Cortina heeft bijpassende banden bij haar U4 fietsen geplaatst.

Cortina U4 dames transportfietsCortina U4 heren transportfiets

 

Cortina U4 voor alle gelegenheden

De Cortina U4 is voor alle dagelijkse bezigheden en gelegenheden geschikt. Als student of voor woon-werkverkeer is de fiets perfect. Dankzij de versnellingen fiets je makkelijk door de stad, met harde wind of heuvels/bruggen op. De Cortina U4 is als transportfiets natuurlijk erg handig om je schoolspullen of werkspullen te vervoeren. Zet je schooltas of werkspullen op je voordrager en houd deze zo in het zicht. Natuurlijk ook erg handig als je boodschappen wilt doen of de sportclub wilt bezoeken.
Met de Cortina U4 fiets weet je zeker dat je stijlvol over straat gaat. Een ware eyecatcher waarmee je opvalt.

Waarom een Cortina U4 via Fietsonline.com?

Cortina is een merk wat je al jaren binnen ons assortiment vind. Wij hebben dan ook een goede band met het merk opgebouwd. Je nieuwe Cortina fiets wordt professioneel en volledig afgemonteerd door onze vakbekwame fietsenmakers. Nadat je Cortina U4 is afgemonteerd zorgt onze vaste bezorgservice voor een snelle en veilige levering. Daarna rest jou niks anders dan de verpakking eraf te halen en op straat de show te stelen!

web-monitoring-ok