Cortina

Alle fietsen van het merk Cortina

Nederlandse top kwaliteit Perfecte vormgeving Fietsen is fashion Ruim assortiment
Cortina via ons Fiets Privé Plan en bundels

Cortina: Nederlandse top kwaliteit

Met een Cortina fiets haal je kwaliteit in huis van eigen bodem. De fietsen worden in Nederland geproduceerd. Hierdoor kent Cortina de behoeftes van de Nederlandse fietser: betrouwbaarheid, robuustheid en een comfortabele zithouding. De fietsen van Cortina, die zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, voldoen dan ook aan deze behoeftes.
Een Cortina fiets is ideaal voor al je dagelijkse bezigheden. Of je de fiets nou gebruikt als student voor je ritten naar school, woon-werkverkeer, boodschappen, het bezoeken van je vrienden of de sportclub. Cortina levert kwaliteit en zorgt voor enorm veel fijne en veilige kilometers!


Alle fietsen van het merk Cortina

Perfecte vormgeving

De fietsen van Cortina zijn perfect vormgegeven. Afhankelijk van je modelkeuze heb je een modern of juist een retro frame, waarvan de geometrie erg strak is. Cortina heeft rekening gehouden met de vele behoeften van de individu. Het assortiment van Cortina is dan ook zeer divers. Zo is er altijd wel een fiets die qua design binnen jouw smaak past. Je hebt de keuze tussen veel verschillende modellen en kleuren, met of zonder versnelling, open kettingkast of gesloten en nog veel meer. Ook zijn er modellen met een USB-aanlsuiting voor het opladen van je smartphone.

Fietsen is fashion

Fietsen is fashion' is het slogan van Cortina. Hiermee is Cortina de weg ingeslagen van het lifestyle segment. Het merk ziet de fiets niet alleen als een praktisch vervoersmiddel, maar ziet ook de behoefte van de consument om een aantrekkelijke fiets te kopen die past bij hun manier van leven en waarmee zij zich onderscheiden. Met een Cortina fiets kom je dus niet alleen van A naar B, maar wordt je op straat ook graag gezien. Cortina ontwikkelt ook regelmatig speciale edities van modellen, die bijvoorbeeld in samenwerking zijn gemaakt met de bekende Nederlandse modeontwerper Janice.

Ruim assortiment

Het Cortina assortiment is zeer uitgebreid en divers. Cortina heeft gedacht aan alle leeftijden, interesses en stijlen.Het assortiment is onderverdeeld in diverse categorieën met bijbehorende fietsen:


Cortina Metropole

Deze lijn van Cortina is gericht op het leven in de stad. Stevige fietsen voorzien van de nieuwste technologie om te 'overleven' in de vaak drukken steden. Het assortiment bestaat uit:

Cortina Blau

Een sportieve en moderne stadsfiets met de nieuwste features. Minimalistisch design en automatische versnelling.

Cortina Speed

Een sportieve stadsfiets met een stoer en strak design.

Cortina M1

Lichte en sportieve stadsfiets in trendy kleuren.


Cortina Utility

Binnen deze lijn van Cortina vind je de meest hardlopende stadsfietsen. Dit zijn fietsen die geschikt zijn voor al je dagelijkse bezigheden. Het assortiment bestaat uit:

Cortina U4

De beste lopende transportfiets van Cortina. Combinatie van nostalgie met de huidige technologie. Ook verkrijgbaar voor kinderen; Cortina U4 Mini.

Cortina U5

Een stevige transportfiets maar dan net iets stijlvoller door de dunnere buizen en smalle voordrager.

Cortina U1

Ook wel de meest basic fiets uit het assortiment van Cortina genoemd. Een goede fiets zonder opsmuk.

Crush

Cruisermodel met een relaxte zithouding. Voorzien van mooie details.

Milo

Frisse transportfiets met unieke see-through jasbeschermers.

Roots

Dé incognito moederfiets van Cortina. Lijkt op een gewone stadsfiets maar heeft alle eigenschappen van een moederfiets. Ook verkrijgbaar als Roots Transport variant; een transportfiets met de eigenschappen van een moederfiets.


Cortina Originals

Dit is de lijn van Cortina met ware eyecatchers. Stijlvolle en eigentijdse interpretatie van de oma-, opa-, transport- en stadsfiets. Het assortiment bestaat uit:

Cortina Soul

De bekende omafiets, maar dan in een stijlvolle en eigentijdse interpretatie van Cortina.

Cortina Olev

Prachtige retro stadsfiets met verchroomd voorrekje. Een fiets die je niet zomaar voorbij loopt.

Cortina Chrono

Strakke retrofiets met dikke banden voor heerlijk fietscomfort.


Cortina via ons Fiets Privé Plan en bundels

Al helemaal overtuigd na al deze informatie? Een Cortina fiets koop je eenvoudig via onze webshop en krijg je binnen enkele dagen geleverd. En voor iedereen die zorgeloos wilt genieten en gespreid wilt betalen bieden wij het Fiets Privé Plan bij alle Cortina volwassen fietsen. Ook Het Fiets Privé Plan is zeer eenvoudig online te regelen!

Wil je je Cortina fiets kopen met extra accessoires?

Scroll dan iets naar onder op de pagina van een Cortina fiets, daar vind je (vaak) onze bundelaanbiedingen. Zo hoef je niet de hele website door om een fiets met accessoires samen te stellen! Deze bundels zijn ook vaak goedkoper dan wanneer je alles los besteld.

Klantenservice

Heb je vragen over onze Cortina fietsen of wil je weten welke framemaat je nodig hebt? Wij adviseren je graag. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0320 219 483 of via het contactformulier. Je kunt ook chatten met onze klantenservice. Klik op de melding 'Chat met ons' die rechtsonder in beeld staat, zodat we je direct kunnen helpen.

Servicediensten van Fietsonline.com
Servicediensten van Fietsonline.com
web-monitoring-ok