Ondanks het Coronavirus zijn wij in staat om alle orders momenteel uit te leveren volgens de aangegeven levertijden. Mocht dit veranderen dan zullen wij u hierover informeren.

Cortina fietsen

Cortina fietsen

Met een Cortina fiets haal je kwaliteit in huis van eigen bodem. De fietsen worden in Nederland geproduceerd. Hierdoor kent Cortina de behoeftes van de Nederlandse fietser: betrouwbaarheid, robuustheid en een comfortabele zithouding. De fietsen van Cortina, die zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, voldoen dan ook aan deze behoeftes. Een Cortina fiets is ideaal voor al je dagelijkse bezigheden: voor ritten naar school, woon-werkverkeer, boodschappen, het bezoeken van je vrienden of de sportclub. Cortina levert kwaliteit en zorgt voor enorm veel fijne en veilige kilometers!

Bestel jouw nieuwe Cortina fiets bij Fietsonline.com

De hoogste kwaliteit Nederlandse fietsen

Betrouwbaar, robuust en comfortabel

Mooi en stoer vormgegeven fietsen

Een Cortina fiets leasen via het Fiets Privé Plan

Ruim assortiment fietsen voor dames, heren en kinderen

Lees meer...

Alle fietsen van het merk Cortina

Perfect vormgegeven fietsen

De fietsen van Cortina zijn perfect vormgegeven. Afhankelijk van je modelkeuze heb je een modern of juist een retro frame, maar van beide frames is de geometrie zeer strak. Cortina heeft ook rekening gehouden met de verschillende behoeften van het individu. Het assortiment van Cortina is daarom ook zeer divers. Zo is er altijd wel een fiets die bij jou past. Je hebt de keuze uit veel verschillende modellen en kleuren en je kunt kiezen uit fietsen met of zonder versnelling of met open of dichte kettingkast. Ook zijn er modellen met een USB-aansluiting voor het opladen van je smartphone.

Cortina fietsen
Cortina fietsen

Cortina’s visie: fietsen is fashion

‘Fietsen is fashion' is de slogan van Cortina. Hiermee is het merk de weg ingeslagen van het lifestyle segment. Het merk ziet de fiets niet alleen als een praktisch vervoersmiddel, maar komt ook tegemoet aan de behoefte van de consument om een aantrekkelijke fiets te kopen die past bij hun manier van leven en waarmee zij zich kunnen onderscheiden. Met een Cortina fiets kom je dus niet alleen van A naar B, maar word je op straat ook graag gezien. Cortina ontwikkelt ook regelmatig speciale edities van modellen, die bijvoorbeeld in samenwerking met de bekende Nederlandse modeontwerper Janice zijn gemaakt.

Ruim assortiment Cortina fietsen

Het Cortina assortiment is zeer uitgebreid en divers. Cortina heeft gedacht aan alle leeftijden, interesses en stijlen. Het assortiment is onderverdeeld in diverse categorieën met bijbehorende fietsen:

Cortina Metropole

Deze lijn van Cortina is gericht op het leven in de stad. Stevige fietsen voorzien van de nieuwste technologie om te 'overleven' in de vaak drukke steden. Het assortiment bestaat uit:

Cortina Blau

Een sportieve en moderne stadsfiets met de nieuwste features. Minimalistisch design en automatische versnelling.

Cortina Speed

Een sportieve stadsfiets met een stoer en strak design.

Cortina M1

Lichte en sportieve stadsfiets in trendy kleuren.

Cortina Utility

Binnen deze lijn van Cortina vind je de meest verkochte stadsfietsen. Dit zijn fietsen die geschikt zijn voor al je dagelijkse bezigheden.

Cortina U4

De best verkochte transportfiets van Cortina. De perfecte combinatie van nostalgie en de huidige technologie. Ook verkrijgbaar voor kinderen als de Cortina U4 Mini.

Cortina U5

Een stevige transportfiets, maar door de dunnere buizen en smalle voordrager net iets stijlvoller.

Cortina U1

Ook wel de meest basic fiets uit het assortiment van Cortina genoemd. Een goede fiets zonder opsmuk.

Crush

Cruisermodel met een relaxte zithouding. Voorzien van mooie details.

Milo

Frisse transportfiets met unieke see-through jasbeschermers.

Roots

Dé incognito moederfiets van Cortina. Lijkt op een gewone stadsfiets maar heeft alle eigenschappen van een moederfiets. Ook verkrijgbaar als Roots Transport variant; een transportfiets met de eigenschappen van een moederfiets.

Cortina Originals

Dit is de lijn van Cortina met ware eyecatchers. Stijlvolle en eigentijdse interpretatie van de oma-, opa-, transport- en stadsfiets. Het assortiment bestaat uit:

Cortina Soul

De bekende omafiets, maar dan in een stijlvolle en eigentijdse interpretatie van Cortina.

Cortina Olev

Prachtige retro stadsfiets met verchroomd voorrekje. Een fiets die je niet zomaar voorbij loopt.

Cortina fietsen

Een Cortina fiets tegen een laag maandtarief via ons Fiets Privé Plan

Ben je overtuigd van de kwaliteit van de fietsen van Cortina? Een nieuwe Cortina fiets bestel je eenvoudig via onze webshop en krijg je binnen enkele dagen geleverd; vaak al de volgende werkdag. En voor iedereen die zorgeloos wil genieten en gespreid wil betalen, bieden wij het Fiets Privé Plan aan bij alle Cortina volwassen fietsen. Het leasen van je nieuwe fiets regel je eenvoudig via onze website!

Koop je Cortina fiets met extra accessoires in een goedkope bundel

Op de specifieke productpagina’s van de Cortina fietsen vind je diverse bundelaanbiedingen. Zo bestel je bijvoorbeeld eenvoudig een nieuwe fiets inclusief slot, zodat je deze overal veilig neer kunt zetten. De bundels zijn goedkoper dan wanneer je alles los bestelt.

Klantenservice

Heb je vragen over onze Cortina fietsen of wil je weten welke framemaat je nodig hebt? Wij adviseren je graag. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0320 219 483 of via het contactformulier. Je kunt ook chatten met onze klantenservice. Klik op de melding 'Chat met ons' die rechtsonder in beeld staat, zodat we je direct kunnen helpen.

Servicediensten van Fietsonline.com
Servicediensten van Fietsonline.com
web-monitoring-ok