Moederfiets

Moederfiets

Op zoek naar een moederfiets? Dan ben je bij Fietsonline.com aan het juiste adres! Waarom moederfietsen uit onze webshop:

  • - Goedkoopst mogelijk geprijsd
  • - Gratis verzending binnen Nederland
  • - Uitstekende kwaliteit
  • - Snelle levering

Moederfiets voor mama

Of je nou net mama bent geworden of je huidige fiets als moeder niet praktisch vindt, een moederfiets is een uitstekende fiets voor alle moeders. De moederfiets, of mamafiets, onderscheidt zich door de praktische toevoegingen die de veiligheid ondersteunen.

Lage instap: Dit zorgt ervoor dat je makkelijk en veilig van je fiets kunt afstappen.
Tweepoot standaard: De meeste moederfietsen uit ons assortiment zijn voorzien van een tweepoot standaard (dubbelpootstandaard). Dit zorgt ervoor dat je de fiets stabieler kunt parkeren. Het maakt het makkelijker om je kind in de kinderstoel te plaatsen.
Langere bagagedrager: De meeste moederfietsen uit ons assortiment zijn voorzien van een langere bagagedrager. Hierdoor kan je makkelijk een kinderstoeltje bevestigen. Heb je een mooie fiets gezien met een kleinere bagagedrager, kijk dan tussen onze bevestigingen voor een hulpdrager.

Ruim assortiment moederfietsen

Als specialist in fietsen hebben wij een ruim assortiment aan moederfietsen. Je vindt bij ons moederfietsen van onder andere Batavus, BSP, Cortina, Popal, Sparta en meer.

Moederfiets van uitstekende kwaliteit

Wij vinden kwaliteit in ons assortiment fietsen belangrijk. Daarom hebben wij de moederfietsen zorgvuldig uitgezocht en geselecteerd. Een moederfiets uit ons assortiment is dan ook van uitstekende kwaliteit.

Goedkoopst mogelijk geprijsde moederfietsen

Naast kwaliteit hechten wij ook waarde aan een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Onze moederfietsen koop je dan ook tegen de goedkoopst mogelijke prijzen. Je nieuwe moederfiets wordt ook binnen Nederland gratis verstuurd.

Je nieuwe moederfiets snel geleverd

Het is fijn als je snel gebruik kunt maken van je nieuwe moederfiets. Afhankelijk van welke fiets je bestelt wordt deze in doos of rijklaar verzonden. Je moederfiets heb je binnen enkele dagen in huis. In de meeste gevallen ontvang je een track & trace code waarmee je je bestelling kunt volgen. Niks ontvangen? Stuur ons een mail.
Je kan er ook voor kiezen om je fiets bij ons in Lelystad af te halen. In dat geval ontvang je van ons een afhaalbericht.

Servicediensten van Fietsonline.com
Servicediensten van Fietsonline.com
web-monitoring-ok