Ondanks het Coronavirus zijn wij in staat om alle orders momenteel uit te leveren volgens de aangegeven levertijden. Mocht dit veranderen dan zullen wij u hierover informeren.

Transportfiets

Transportfiets dames

Als vrouw op zoek naar een transportfiets? Dan ben je bij Fietsonline.com aan het juiste adres! Waarom transportfietsen voor dames uit onze webshop:

  • - Goedkoopst mogelijk geprijsd
  • - Gratis verzending binnen Nederland
  • - Uitstekende kwaliteit
  • - Snelle levering

Transportfiets voor de praktische vrouw

Een dames transportfiets is bij uitstek geschikt voor de praktische vrouw en kenmerkt zich door de voordrager. De meeste transportfietsen hebben ook nog een bagagedrager. De voordrager is dan ook uitstekend geschikt voor het plaatsen van een fietsmand of -krat.
Handig om boodschappen mee te nemen, je schooltas of om andere spullen/tassen te vervoeren.

Ruim assortiment aan dames transportfietsen

Wij bieden je als specialist in fietsen graag een ruim assortiment transportfietsen aan. Transportfietsen zijn er namelijk in vele soorten, maten en kleuren. Bij ons vind je transportfietsen voor dames van onder andere Altec, Avalon, Batavus, BSP, Cortina, Lief, Popal, Sparta, Vogue en meer.

Transportfiets dames van uitstekende kwaliteit

Bij Fietsonline.com hechten we waarde aan kwaliteit. Een transportfiets dames uit ons assortiment is zorgvuldig voor je uitgezocht en van uitstekende kwaliteit.

Transportfiets dames tegen goedkoopst mogelijke prijs

Naast kwaliteit vinden wij een goede prijs-kwaliteitsverhouding ook belangrijk. Daarom vind je bij ons je nieuwe transportfiets dames tegen de goedkoopst mogelijke prijs. Je fiets wordt binnen Nederland ook gratis verzonden.

Snelle levering van je transportfiets

Het is fijn als je snel gebruik kunt maken van je nieuwe fiets. Daarom zorgen wij voor een snelle levering. Je transportfiets wordt in doos of geheel rijklaar verstuurd, dit staat per fiets vermeld. In de meeste gevallen ontvang je een track & trace code waarmee je je bestelling kunt volgen. Niks ontvangen? Stuur ons een mail.
Je kan er ook voor kiezen om je fiets bij ons in Lelystad af te halen. In dat geval ontvang je van ons een afhaalbericht.

Servicediensten van Fietsonline.com
Servicediensten van Fietsonline.com
web-monitoring-ok