Opafiets

Opafiets

Op zoek naar een opafiets? Dan ben je bij Fietsonline.com aan het juiste adres! Waarom opafietsen uit onze webshop:

  • - Goedkoopst mogelijk geprijsd
  • - Gratis verzending binnen Nederland
  • - Uitstekende kwaliteit
  • - Snelle levering

Opafietsen voor mannen met stijl

Hou je van een fiets met een retro look? Dan is een stijlvolle opafiets wat voor jou! De opafiets is de mannelijke versie van de omafiets. De opafiets kenmerkt zich door een dubbele of enkele bovenbuis.

Opafiets van hoge kwaliteit

Wij vinden kwaliteit binnen ons assortiment fietsen belangrijk. Daarom hebben wij onze opafietsen zorgvuldig uitgezocht. Opafietsen binnen ons assortiment zijn dan ook van uitstekende kwaliteit gemaakt.

Goedkoopst mogelijk geprijsde opafietsen

Naast kwaliteit vinden wij een goede prijs-kwaliteitsverhouding ook belangrijk. Daarom koop je je nieuwe opafiets bij ons tegen de laagst mogelijke prijs.

Snelle levering opafietsen

Het is prettig als je snel gebruik kunt maken van je nieuwe opafiets. Daarom zorgen wij voor een snelle levering. Je opafiets wordt in doos of geheel rijklaar verstuurd, dit staat per fiets vermeld. In de meeste gevallen ontvang je een track & trace code waarmee je je bestelling kunt volgen. Niks ontvangen? Stuur ons een mail.
Afhankelijk van welke opafiets je kiest, kan er ook voor worden gekozen gekozen om je fiets bij ons in Lelystad af te halen. In dat geval ontvang je van ons een afhaalbericht.

Servicediensten van Fietsonline.com
Servicediensten van Fietsonline.com
web-monitoring-ok