Ondanks het Coronavirus zijn wij in staat om alle orders momenteel uit te leveren volgens de aangegeven levertijden. Mocht dit veranderen dan zullen wij u hierover informeren.

Sportief

Sportieve herenfiets

Op zoek naar een sportieve herenfiets? Dan ben je bij Fietsonline.com aan het juiste adres! Waarom sportieve herenfietsen uit onze webshop:

  • - Goedkoopst mogelijk geprijsd
  • - Gratis verzending binnen Nederland
  • - Uitstekende kwaliteit
  • - Snelle levering

Sportieve herenfiets voor de sportieve man

Als je een sportieve man, vlotte man en/of man met een sportieve smaak bent, dan is een sportieve herenfiets iets voor jou. De sportieve herenfiets kenmerkt zich door het sportieve uiterlijk en het bezit van handremmen en versnellingen. Met een sportieve herenfiets kom je snel van A naar B.
De sportieve herenfiets is ideaal voor mannen die geen 'simpele' stadsfiets willen hebben maar ook geen mountainbike of racefiets.

Hoge kwaliteit sportieve herenfietsen

Wij vinden kwaliteit binnen ons assortiment fietsen belangrijk. Daarom hebben wij onze sportieve herenfietsen zorgvuldig uitgezocht. Sportieve herenfietsen binnen ons assortiment zijn dan ook van uitstekende kwaliteit gemaakt.

Sportieve herenfietsen tegen de goedkoopst mogelijke prijzen

Naast kwaliteit vinden wij een goede prijs-kwaliteitsverhouding ook belangrijk. Daarom koop je je nieuwe sportieve herenfiets bij ons tegen de laagst mogelijke prijs.

Snelle levering sportieve herenfietsen

Het is prettig als je snel gebruik kunt maken van je nieuwe fiets. Daarom zorgen wij voor een snelle levering. Je nieuwe fiets wordt in doos of geheel rijklaar verstuurd, dit staat per fiets vermeld. In de meeste gevallen ontvang je een track & trace code waarmee je je bestelling kunt volgen. Niks ontvangen? Stuur ons een mail.
Je kan er ook voor kiezen om je sportieve herenfiets bij ons in Lelystad af te halen. In dat geval ontvang je van ons een afhaalbericht.

Servicediensten van Fietsonline.com
Servicediensten van Fietsonline.com
web-monitoring-ok