Ondanks het Coronavirus zijn wij in staat om alle orders momenteel uit te leveren volgens de aangegeven levertijden. Mocht dit veranderen dan zullen wij u hierover informeren.

Stadsfiets

Stadsfiets heren

Ben jij als man op zoek naar een gloednieuwe stadsfiets? Dan ben je bij Fietsonline.com aan het juiste adres! Wij hebben stadsfietsen voor mannen in diverse soorten en maten. Of je nou op zoek bent naar een normale, retro of praktische stadsfiets, je vindt het bij ons allemaal!

Ruim assortiment stadsfietsen

Als specialist in fietsen hebben wij een ruim assortiment aan stadsfietsen voor heren. Je vindt bij ons stadsfietsen van onder andere Avalon, Batavus, BSP, Cortina, Popal, Sparta en meer. Deze fietsen bieden wij aan in veel verschillende kleuren en met diverse eigenschappen.
Niet zeker welke fiets je nodig hebt? Wij helpen je graag!

Uitstekende kwaliteit stadsfietsen

Bij Fietsonline.com houden we van kwaliteit en zien dit graag terug in onze fietsen. Wij hebben onze stadsfietsen voor heren dan ook zorgvuldig uitgezocht en geselecteerd. Onze stadsfietsen zijn dan ook van uitstekende kwaliteit.

Stadsfietsen voor goedkoopst mogelijke prijzen

Naast kwaliteit vinden wij een scherpe prijs, dus een goede prijs-/kwaliteitsverhouding, belangrijk. Daarom vind je bij ons stadsfietsen tegen de goedkoopst mogelijke prijzen. Onze stadsfietsen voor heren worden gratis verstuurd binnen Nederland!

Snelle levering stadsfietsen

Een heren stadsfiets uit onze webshop is al binnen enkele dagen in huis en wordt meestal rijklaar afgeleverd (dit staat per fiets vermeld). Dit staat bij de omschrijving van de fiets vermeld. In de meeste gevallen ontvang je van ons een track & trace link.

Kortom, je koopt bij Fietsonline.com je nieuwe heren stadsfiets vanwege de:
  • - Laagst mogelijke prijzen
  • - Gratis verzending binnen Nederland
  • - Bekende merkfietsen
  • - Uitstekende kwaliteit
  • - Snelle levering
Servicediensten van Fietsonline.com
Servicediensten van Fietsonline.com
web-monitoring-ok