Ondanks het Coronavirus zijn wij in staat om alle orders momenteel uit te leveren volgens de aangegeven levertijden. Mocht dit veranderen dan zullen wij u hierover informeren.

Transportfiets

Transportfiets heren

Als man op zoek naar een transportfiets? Dan ben je bij Fietsonline.com aan het juiste adres! Waarom transportfietsen voor heren uit onze webshop:

  • - Goedkoopst mogelijk geprijsd
  • - Gratis verzending binnen Nederland
  • - Uitstekende kwaliteit
  • - Snelle levering

Transportfiets voor de praktische man

Een transportfiets heren is uitstekend geschikt voor de praktische man en kenmerkt zich door de voordrager. De meeste transportfietsen beschikken ook over een bagagedrager. De voordrager is uitstekend geschikt om bijvoorbeeld je schooltas, koffer, fietskrat of boodschappen op te plaatsen.

Ruim assortiment aan heren transportfietsen

Als specialist in fietsen bieden wij je graag een ruim assortiment aan transportfietsen aan. Transportfietsen zijn er namelijk in vele soorten, maten en kleuren. Bij ons vind je transportfietsen voor heren van onder andere Avalon, Batavus, BSP, Cortina, Popal, Sparta, Vogue en meer.

Transportfiets heren van uitstekende kwaliteit

Wij vinden kwaliteit belangrijk. Daarom hebben wij onze transportfietsen zorgvuldig uitgezocht. De transportfietsen voor heren uit ons assortiment zijn dan ook van uitstekende kwaliteit.

Goedkoopst mogelijk geprijsde transportfietsen

Naast kwaliteit vinden wij een goede prijs-kwaliteitsverhouding belangrijk. Daarom zijn onze transportfietsen verkrijgbaar tegen de laagst mogelijke prijzen. De transportfietsen voor heren uit ons assortiment worden gratis verstuurd.

Snelle levering transportfiets heren

Het is prettig als je snel gebruik kunt maken van je nieuwe fiets. Daarom zorgen wij voor een snelle levering. Je nieuwe fiets wordt in doos of geheel rijklaar verstuurd, dit staat per fiets vermeld. In de meeste gevallen ontvang je een track & trace code waarmee je je bestelling kunt volgen. Niks ontvangen? Stuur ons een mail.
Je kan er ook voor kiezen om je heren transportfiets bij ons in Lelystad af te halen. In dat geval ontvang je van ons een afhaalbericht.

Servicediensten van Fietsonline.com
Servicediensten van Fietsonline.com
web-monitoring-ok