Omafiets

Omafiets

De omafiets is niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. In tegenstelling tot de jaren vijftig van de vorige eeuw, is er nu een ruime keuze aan omafietsen. Zwart of gekleurd, met of zonder versnellingen; omafietsen zijn er in alle soorten, maten en kleuren. Fietsonline.com heeft een groot assortiment topmerken omafietsen tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Waarom een omafiets bestellen bij Fietsonline.com?

  • - De beste prijs-kwaliteitsverhouding
  • - Diverse topmerken als Batavus, Cortina en Sparta
  • - Ook omafietsen voor kinderen
  • - Diverse modellen de volgende werkdag bezorgd
  • - Je betaalt geen verzendkosten

Goedkope omafiets online kopen

Bij Fietsonline.com vind je omafietsen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Je bestelt je omafiets gemakkelijk online en betaalt de fiets veilig via iDEAL of per bankoverschrijving.

Je nieuwe fiets afhalen

Je kunt je nieuwe omafiets thuis laten bezorgen, maar je kunt er ook voor kiezen om deze af te halen bij onze showroom in Lelystad. Tijdens het bestelproces kun je aangeven of je vooraf betaalt of het bedrag pint bij het afhalen van je omafiets.

De moderne omafiets

De laatste jaren zijn omafietsen bezig aan een opmars. Ze groeien uit tot veel meer dan alleen een robuuste, goedkope en zwarte omafiets. De omafiets van nu is verkrijgbaar in diverse kleuren en is door zijn gekleurde banden een opvallende verschijning in het straatbeeld. Met een gekleurde omafiets doe je helemaal mee met de laatste trends.

Wil je graag een omafiets met versnellingen? Bij Fietsonline vind je diverse omafietsen met versnellingen van topmerken als Batavus, Cortina en Sparta.

Een omafiets voor kinderen

De omafiets wordt ook onder kinderen steeds populairder. Dit komt niet alleen door het stoere uiterlijk, maar ook door de ruime keuze in wielmaten. Bij Fietsonline.com kun je naast de standaard 28 inch ook omafietsen voor kinderen bestellen met wielen van 18, 20, 22, 24 en 26 inch.

A-merken omafietsen

Iedere omafiets wordt bij ons zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit. In ons assortiment vind je omafietsen van de topmerken Batavus, Cortina, Sparta, BSP, Highlander en Popal. Deze merken staan voor hoogwaardige kwaliteit en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

De voordelen van een omafiets

Met een omafiets rijd je op een hoogwaardige en trendy blikvanger. Door de gekleurde frames, beige banden en leren details wijken de omafietsen af van de traditionele fietsen, waardoor je zeker gezien wordt. De voordelen van een omafiets op een rij:

  • - Duurzaam door zijn stevige frame
  • - Een goede prijs-kwaliteitverhouding
  • - Makkelijk op- en afstappen door de damesbocht
  • - Een echte blikvanger

 

web-monitoring-ok