Ondanks het Coronavirus zijn wij in staat om alle orders momenteel uit te leveren volgens de aangegeven levertijden. Mocht dit veranderen dan zullen wij u hierover informeren.

Vouwfiets

Vouwfiets

Op zoek naar een nieuwe vouwfiets? Dan ben je bij Fietsonline.com aan het juiste adres! Bij ons vind je diverse vouwfietsen van verschillende merken.

Vouwfiets voor meer mobiliteit

In een wereld waarin je jezelf snel en efficiënt moet verplaatsen biedt de vouwfiets uitkomst. Een vouwfiets is makkelijk mee te nemen in de trein om je reis daarna voort te zetten op de fiets. Maar ook voor op vakantie of bij het besparen van ruimte thuis is de vouwfiets ideaal!

Vouwfietsen van uitstekende kwaliteit

Een vouwfiets moet zowel uitgevouwen als opgevouwen goed in elkaar blijven zitten. Een vouwfiets heeft dan ook vaak meer bewegende onderdelen dan bijvoorbeeld een stadsfiets. Wij vinden kwaliteit belangrijk en zien dit graag terug in onze fietsen. Onze vouwfietsen hebben wij dan ook zorgvuldig uitgezocht. De vouwfietsen uit ons assortiment zijn van uitstekende kwaliteit.

Vouwfiets het goedkoopst mogelijk geprijsd

Wij vinden een goede prijs/kwaliteitsverhouding belangrijk. Je nieuwe vouwfiets koop je bij ons dan ook tegen de goedkoopst mogelijke prijs.

Snelle levering vouwfietsen

Een nieuwe vouwfiets heb je al binnen enkele dagen in huis. In de meeste gevallen ontvang je van ons een track & trace link.
Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je nieuwe fiets bij ons in Lelystad af te halen.

Onze vouwfietsen zijn:
  • - Het goedkoopst mogelijk geprijsd
  • - Inclusief verzendkosten
  • - Van uitstekende kwaliteit
  • - Snel geleverd
Servicediensten van Fietsonline.com
Servicediensten van Fietsonline.com
web-monitoring-ok