Ondanks het Coronavirus zijn wij in staat om alle orders momenteel uit te leveren volgens de aangegeven levertijden. Mocht dit veranderen dan zullen wij u hierover informeren.

Fietsaccessoires

Fietsaccessoires

De beste en goedkoopste fietsaccessoires bestel je online bij Fietsonline.com. In ons ruime assortiment vind je alles wat je nodig hebt voor je fiets: van fietsbellen tot fietskleding en van fietspompen tot bidonhouders.

De voordelen van Fietsonline.com

  • - Scherp geprijsd
  • - Van hoge kwaliteit
  • - Vaak binnen 1 werkdag leverbaar
  • - Makkelijk online te bestellen

Wil je meer informatie over onze fietsaccessoires? Neem dan contact met ons op via 0320 219 483 of vul het contactformulier in.

Fietsaccessoires kopen voor de laagste prijs

Bij Fietsonline.com hebben we een gigantisch aanbod van verschillende soorten fietsaccessoires. Alles wat je nodig hebt voor je fiets vind je in onze webshop. Houd je van lange fietstochten in de natuur? Kijk dan eens naar onze fietscomputers, voorzien van GPS, zodat je nooit meer verdwaalt. Ga je graag op fietsvakantie? Dan is een fietsaanhanger voor je bagage onmisbaar. Gaat een fietsvakantie je net iets te ver, maar wil je wel fietsen op vakantie? Neem dan je fiets mee op een fietsendrager, zodat je op je vakantiebestemming mooie fietstochten kunt maken.

Fietskleding

In onze webshop vind je verschillende kledingstukken die je nodig hebt als je fiets voor jou meer is dan alleen een vervoersmiddel. Haal jij hoge snelheden met je racefiets of ga je graag offroad met je mountainbike? Dan zijn een stevige fietshelm en een paar goede fietshandschoenen onmisbaar. Een échte fietser trotseert natuurlijk weer en wind op zijn stalen ros. Dankzij onze regenkleding en winterkleding blijf je warm en droog tijdens ritjes door de regen en de kou. Bekijk hier de volledige collectie fietskleding.

Zijwielen

Leren fietsen is spannend en zeker niet eenvoudig. Dankzij zijwieltjes kan jouw kind veilig leren fietsen, zonder zijn evenwicht te verliezen. In ons assortiment vind je zijwieltjes met de leukste prints, zoals Frozen zijwieltjes of zijwieltjes van Cars of Minnie Mouse. Om het leren fietsen nog leuker te maken, kun je de fiets van je zoon of dochter opvrolijken met leuke kinderartikelen. Denk bijvoorbeeld aan een Frozen fietsmandje, een Cars fietsbel of een kleurrijke toeter.

De handigste fietsaccessoires

Bij Fietsonline maken we jouw fietstochten graag zo aangenaam mogelijk. Je vindt in ons assortiment daarom niet alleen Fietsmanden en Fietssloten, maar ook andere accessoires die jouw fiets nét iets comfortabeler maken. Denk bijvoorbeeld aan een handige koffiekophouder, een houder voor je smartphone of een broekklem, zodat je broekspijpen niet vies worden tijdens het fietsen. Sta jij graag op het hockeyveld? Dan is een hockeystickklem ontzettend handig, zodat je met beide handen aan het stuur naar het veld kunt fietsen. En voor de langere tochten vergeet je natuurlijk ook je bidon niet mee te nemen.

Fietsaccessoires bestellen bij Fietsonline

Bestel je fietsaccessoires online! Wanneer je voor 17:00 uur bestelt, wordt jouw bestelling nog dezelfde dag in behandeling genomen. Wil je meer informatie over onze fietsaccessoires of heb je een vraag over jouw bestelling? Neem dan contact met ons op via 0320 219 483 of vul ons contactformulier in. Je kunt ook een berichtje sturen via de chat.

Servicediensten van Fietsonline.com
Servicediensten van Fietsonline.com
web-monitoring-ok