Kettingslot

Kettingslot kopen

Wil je je (nieuwe) fiets beschermen tegen diefstal? Bestel dan een ijzersterk kettingslot bij Fietsonline.com. Onze fietssloten zijn van kwalitatief hoogwaardig materiaal en geschikt voor het langdurig parkeren van je fiets.

  • Keuze uit meer dan 160 kettingsloten
  • Vandaag voor 15:00 uur besteld = morgen in huis
  • Kwaliteitsmerken zoals Abus
  • Kettingslot al vanaf € 6,95

Kettingslot fiets

Een kettingslot is een zeer veilige manier om je fiets op slot te zetten en te beveiligen tegen diefstal. Bij Fietsonline.com bestel je weerbestendige kettingsloten van topkwaliteit. We adviseren je om te kiezen voor een kettingslot met een beschermhoes van nylon of canvas voor de optimale bescherming. We verkopen ook extra sterke kettingsloten: handig voor je dure e-bike bijvoorbeeld. Het zou immers zonde zijn als deze gestolen wordt.

Kettingslot scooter

We verkopen ook kettingsloten voor scooters en lichte motorfietsen. Met onze Abus Granit city chain zet je je voertuig veilig vast voor een lange duur. De cilinder die in dit slot zit beschermt uitstekend tegen diefstal. Ook bevat het sleutelgat een automatische afscherming die het tegen vuil en vocht beschermt, bijvoorbeeld wanneer het gaat regenen. Daarnaast is dit slot geschikt voor alle soorten fietsen.    

Topmerken kettingsloten: o.a. Abus, AXA en Steel Security

Het beste kettingslot koop je bij Fietsonline.com

Bij ons heb je keuze uit meer dan 160 kettingsloten. Hiervan is bijna de helft van het topmerk Abus. Dit Duitse merk staat bekend om zijn hoogwaardige beveiligingsproducten. Abus verkoopt ook fietstassen en fietsonderdelen.

Naast Abus raden we het merk AXA aan. Dit merk biedt hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Het Simson kettingslot AXA Newton Pro Moto 2 is hier een goed voorbeeld van. Dit, door bijna iedere fietsverzekering goedgekeurde slot, is oersterk en één meter lang.

Steel security biedt goede kwaliteit kettingfietssloten aan voor een lage prijs. Je hebt al een Steel Security Pro-Lite in verschillende kleuren vanaf € 8,95.

Keurmerken kettingsloten

Het bekendste keurmerk voor kettingsloten is het keurmerk van stichting ART. De veiligheid van de sloten wordt aangegeven met een nummer. Een veilig fietsslot heeft het ART2-keurmerk. Een slot met keurmerk ART3 is geschikt als scooterslot. ART4 en ART5 zijn de sterkste sloten en zijn geschikt voor motoren. In theorie geldt: hoe hoger het nummer, hoe zwaarder en sterker het slot.

Fietssloten die goedgekeurd zijn door de verzekering

Als je fiets wordt gestolen, keert een verzekeraar pas uit als je voldoende maatregelen hebt genomen om diefstal te voorkomen. Bekijk je verzekeringspolis of neem contact op met je fietsverzekeraar om te controleren welke fietskettingsloten worden goedgekeurd. We verkopen voldoende kettingsloten die door de meeste verzekeraars worden goedgekeurd. Controleer dit door middel van de keurmerken die hierboven zijn uitgelegd. We verkopen kettingsloten met de keurmerken ART2, ART3 en ART4. Bekijk de productspecificaties voor het keurmerk of neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Waarom een kettingslot kopen?

Een kettingslot is flexibel en biedt maximale veiligheid voor je fiets, e-bike, scooter of lichte motorfiets. Een kettingslot kun je eenvoudig vastmaken aan een object, zoals een paal of een boom. Je fiets kan dan niet zomaar door een ander worden verplaatst. Daarnaast bemoeilijkt een kettingslot het voor een dief om je fiets te stelen. Zeker wanneer je een kettingslot in combinatie met een hangslot gebruikt, is de kans dan erg klein dat je fiets wordt gestolen. Een dief kiest namelijk altijd de fiets die het makkelijkst en snelst te stelen is. In principe geldt dan ook de regel: hoe sterker het kettingslot, hoe kleiner de kans dat je fiets wordt gestolen.

Waarop moet je letten bij het kopen van een kettingslot?

Als je van plan bent om een kettingslot aan te schaffen, is het van belang dat je op een aantal zaken let. Het belangrijkste waar je op moet letten is natuurlijk hoe sterk het slot is en waar je het slot voor wilt gebruiken. Voor een oude stadsfiets die doordeweeks op het station staat is een minder sterk slot vaak voldoende. Heb je een e-bike of andere dure fiets? Kies dan voor een sterk slot. Je kunt de volgende dingen in acht nemen bij het kopen van een kettingslot:

  • - De lengte van het kettingslot: een langer slot kan makkelijker om een paal of dikke boom heen bijvoorbeeld
  • - De dikte van de schakels
  • - Het materiaal
  • - Of het slot bestand is tegen vocht en vuil
  • - Of het slot gemakkelijk in gebruik is

Online je kettingslot bestellen: snelle bezorging

Bestellen bij ons is simpel. Je voegt het gewenste kettingslot toe aan je winkelmandje en klikt op ‘Ik ga bestellen’. Je voert je gegevens in of logt voor een snelle bestelling in via je bestaande account. Kies de verzend- en betaalmethode en klik op ‘Verder’. Rond je bestelling af door te betalen. Indien de betaling voor 15:00 uur is voldaan, heb je je kettingslot de volgende werkdag al binnen.

Tip: Bestel je fiets in combinatie met een bijpassend kettingslot en je krijgt beide gratis thuisbezorgd.

Andere fietssloten

Kettingsloten zijn maar een klein onderdeel van ons complete assortiment fietssloten. Bij ons kun je namelijk ook terecht voor een:

Klantenservice Fietsonline.com

Heb je een vraag over een kettingslot of ander fietsslot? Onze medewerkers beantwoorden deze graag voor je. Neem contact op via de chat rechtsonder in het scherm, via telefoonnummer 0320 219 483 of via onscontactformulier.

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 17:00 uur. Op maandag kun je ons bellen vanaf 10:00 uur.

Servicediensten van Fietsonline.com
Servicediensten van Fietsonline.com
web-monitoring-ok