Ondanks het Coronavirus zijn wij in staat om alle orders momenteel uit te leveren volgens de aangegeven levertijden. Mocht dit veranderen dan zullen wij u hierover informeren.

Fietsverlichting

Fietsverlichting online kopen

Online fietsverlichting koop je bij Fietsonline tegen scherpe prijzen. In enkele simpele stappen bestel je nieuwe achterlichten, koplampen, dynamo’s en losse lampen zodat je goed wordt gezien wanneer je in het donker fietst. Betaal je bestelling veilig en eenvoudig via iDEAL, bankoverschrijving of creditcard.

Bestel je fietsverlichting bij Fietsonline

Fietsonline is de specialist op het gebied van fietsverlichting en beschikt over een ruim assortiment fietslampen en onderdelen om bijvoorbeeld je verlichting te monteren. Andere voordelen van Fietsonline.com zijn:

Voordelige fietslampen vanaf € 1,95

Betaal veilig online via iDEAL, creditcard of bankoverschrijving

Vandaag voor 15:00 uur besteld, morgen al in huis

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met onze fietsspecialisten. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken via 0320 219 483, maar je kunt je vraag ook stellen via het contactformulier.

Ruim assortiment fietsverlichting voor jouw fiets

In onze webshop vind je verschillende soorten fietsverlichting, van complete verlichtingsets tot E-bike verlichting. Selecteer in de tabel de gewenste categorie en bestel direct verlichting voor je fiets.

Soort Fietsverlichting Beschikbare merken Vanafprijs Direct naar fietsverlichting
Achterlichten o.a. AXA, Cordo, Simson, Spanninga € 2,75

Achterlichten met batterij

Achterlichten met dynamo

Koplampen o.a. AXA, Simson, Spanninga, Union € 4,95

Koplampen met batterij

Koplampen met dynamo

Complete verlichtingset o.a. AXA, Sigma, Spanninga, Urban Proof € 3,95

Complete verlichtingset

E-bike verlichting o.a. AXA, Simson, Spanninga € 8,95

E-bike verlichting

Dynamo’s o.a. AXA, Simson, Union € 6,75

Dynamo’s

Losse lampen Ao.a. Cordo, Sigma, Simsonf € 1,95

Losse lampen

Overige verlichting o.a. AXA, Ikzi, Sigma, Simson € 0,75

Overige verlichting

Verlichting bevestigingsmateriaal o.a. AXA, Gazelle, Simson, Spanninga € 0,95

Verlichting bevestigingsmateriaal

Fietsverlichting onderdelen o.a. AXA, Gazelle, Sigma, Simson € 0,50

Fietsverlichting onderdelen

Achterlichten

In onze webshop hebben wij diverse achterlichten beschikbaar voor je fiets met batterij of dynamo. Kies uit achterlichten van gerenommeerde merken als Sigma, Simson en Spanninga.

Koplampen

Met een goed werkende koplamp op je fiets word je beter gezien in het donker. Maak een keuze uit een koplamp met batterijen of een koplamp die je aansluit op de dynamo.

Complete verlichtingsset

Koop een complete verlichtingsset voor je fiets, bestaande uit een voorlicht en een achterlicht. Wij hebben diverse soorten lichten beschikbaar: van lampjes die je gemakkelijk aan je stuur of zadelpen bevestigt tot lampjes voor op je spatbord.

E-bike verlichting

Fietsverlichting voor E-bikes: voorlampen en achterlampen van topmerken als Spanninga, Busch & Muller en Cordo.

Dynamo’s

Een alternatief voor fietsverlichting met batterijen is fietsverlichting die aangedreven wordt door je dynamo. Wanneer je dynamo kapot is, koop je goedkoop een losse dynamo in onze webshop.

Losse lampen

Is het lampje van je fietslamp kapot? Losse fietslampjes koop je voordelig online en draai je gemakkelijk zelf in je lamp.

Overige verlichting

Naast koplampen, achterlichten en E-bike verlichting vind je bij ons ook framelicht, fietsverlichting voor kinderen, ledlampjes met elastiek en hoofdlampverlichting.

Verlichting bevestigingsmateriaal

Om de fietsverlichting aan je fiets te bevestigen, heb je in de meeste gevallen bevestigingsonderdelen nodig. In onze webshop vind je bevestigingsmateriaal zoals dynamohaken, lamphaken of beugels voor je achterlicht.

Fietsverlichting onderdelen

In ons assortiment vind je een groot assortiment onderdelen voor je fietsverlichting; handig voor als er een bepaald onderdeel kapot is gegaan. Bij Fietsonline vind je verschillende accessoires en onderdelen voor uw fietslampen, zoals een achterlichtglas, kabelverbinders en dynamo slipdopjes.

Ben je op zoek naar een ander onderdeel voor je fiets? Bekijk dan ons gehele assortiment fietsonderdelen. Hier vind je tienduizenden fietsonderdelen voor alle soorten fietsen.

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie of heb je hulp nodig bij het bestellen van de juiste verlichting voor je fiets? Neem dan contact op met onze fiets specialisten, ze helpen je graag verder. Bel 0320 219 483 of maak gebruik van het formulier op de contactpagina.

Servicediensten van Fietsonline.com
Servicediensten van Fietsonline.com
web-monitoring-ok