Ondanks het Coronavirus zijn wij in staat om alle orders momenteel uit te leveren volgens de aangegeven levertijden. Mocht dit veranderen dan zullen wij u hierover informeren.

Fietszadels

Fietszadels voor alle soorten fietsen

Een groot en divers assortiment fietszadels voor alle soorten fietsen: je vindt bij ons onder andere zadels voor mountainbikes, racefietsen, kinderfietsen en heren- en damesfietsen. Ook als je op zoek bent naar onderdelen om je zadel te monteren vind je bij Fietsonline precies wat je zoekt.


Bestel je voor 15:00 uur? Alle fietszadels en zadelonderdelen, zoals bouten, moeren, zadelbruggen en zadelpendelen, worden dan morgen bij je thuisbezorgd.

Fietszadel kopen bij Fietsonline

Een nieuw zadel voor je fiets of losse zadelonderdelen bestel je eenvoudig, snel en veilig via de webshop van Fietsonline.

Honderden fietszadels voor dames, heren en kinderen

Topmerken zadels: Selle Royal, Ergon en Terry

Onderdelen voor je zadel: veren, zadelbruggen en spanbouten

Voor 15:00 uur besteld is morgen in huis

De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs

Assortiment fietszadels

Ons assortiment fietszadels bestaat uit zadels voor dames, heren en kinderen. Ook vind je in onze webshop tientallen hoogwaardige MTB- en racefietszadels die je extra comfort bieden tijdens lange en zware fietstochten. In onderstaande tabel zie je in één oogopslag de laagste prijs per categorie en kun je gelijk doorklikken naar de gewenste zadelcategorie.

Soort fietszadel Vanafprijs Direct naar
Dames zadel €10,75

Dames zadel

Heren zadel €10,75

Herenzadel

Kinder zadel €8,95

Kinder zadel

Mountainbike zadel €11,25

MTB zadel

Racefiets zadel €27,25

Racefiets zadel

Zadelonderdelen €1,25

Zadelonderdelen

Soorten zadels

Ons assortiment bevat veel verschillende typen fietszadels. Waar de een de voorkeur geeft aan een hard zadel, vindt een ander een zacht gelkussen prettiger fietsen. Voor zowel dames als heren is er daarom een ruime keuze in leer-, gel- en foamzadels. Ook zijn er zadels met uiteenlopende zitbreedtes. Zo kies je altijd het fietszadel dat bij jouw voorkeuren past.

Klantenservice

Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste fietszadel of zadelonderdeel? Neem dan contact op met onze specialisten, zij helpen je graag. Bel naar 0320 219 483 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Op zoek naar andere onderdelen voor je fiets? Bekijk dan eens onze pagina Fietsonderdelen. Daar vind je meer dan 40.000 onderdelen voor alle soorten fietsen.

Servicediensten van Fietsonline.com
Servicediensten van Fietsonline.com
web-monitoring-ok