E-Bike fietstas

E-Bike fietstas

E-Bike fietstas
Filteren
Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 68

Van laag naar hoog sorteren
 1. Klickfix enkele fietstas Roomy GT Vario E Hook Happy Flowers...
   
  Speciale prijs € 71,15 Normale prijs € 73,95
   
 2. Klickfix enkele fietstas Roomy GT Vario E Hook Twist Blue 12...
   
  Speciale prijs € 72,75 Normale prijs € 75,95
   
 3. KLICKfix stuurtas Aventour Sport zwart 7 Liter
   
  Speciale prijs € 73,85 Normale prijs € 84,50
   
 4. New Looxs fietstas dubbel Vigo grey
   
  Speciale prijs € 67,55 Normale prijs € 83,95
   
 5. New Looxs fietstas dubbel Vigo grey Racktime
   
  Speciale prijs € 87,45 Normale prijs € 105,95
   
 6. New Looxs fietstas dubbel Vigo grey MIK
   
  Speciale prijs € 84,65 Normale prijs € 108,95
   
 7. New Looxs fietstas Vigo single grey
   
  Speciale prijs € 54,95 Normale prijs € 68,95
   
 8. New Looxs display tas voor Shimano
   
  Speciale prijs € 10,85 Normale prijs € 10,95
   
 9. Greenlands dubbele fietstas Travel Bag 40 liter 30 x 37 x 17...
   
  Speciale prijs € 68,95 Normale prijs € 72,95
   
 10. Basil bagagedragertas Sport Design Trunkbag MIK 7 tot 15 lit...
   
  Speciale prijs € 74,55 Normale prijs € 96,99
   
 11. Basil bagagedragertas Sport Design Trunkbag MIK 7 tot 15 lit...
   
  Speciale prijs € 71,75 Normale prijs € 96,99
   
 12. Topeak Stuurtas Tour Guide E-bike
   
  Speciale prijs € 62,15 Normale prijs € 69,95
   
 13. Fastrider enkele fietstas shopper Nara Forest Fruit
   
  Speciale prijs € 35,55 Normale prijs € 50,00
   
 14. KLICKfix enkele Fietstas Roomy GT Vario E Hook Twist Silver ...
   
  Speciale prijs € 65,55 Normale prijs € 75,95
   
 15. Fastrider dubbele fietstas Nara Pomegranate MIK
   
  Speciale prijs € 55,35 Normale prijs € 65,00
   
 16. Fastrider enkele fietstas Jaxx II zwart
   
  Speciale prijs € 67,75 Normale prijs € 75,00
   
Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 68

Van laag naar hoog sorteren

E-bike Fietstassen: Een Omvangrijke Gids over Diverse Typen en Hun Kenmerken

In de verkenning van e-bike accessoires, vestigen we bij Fietsonline.com onze aandacht op een essentieel onderdeel: e-bike fietstassen. Deze tassen, speciaal ontworpen om naadloos te integreren met uw elektrische fiets, komen in een scala aan stijlen en functionaliteiten, waaronder voortassen, waterdichte fietstassen en specifieke e-bike fietstassen. In dit artikel duiken we diep in de specifieke kenmerken, toepassingen en overwegingen die bij elk type horen.

Voortassen: Handig en Binnen Handbereik

Specifieke Kenmerken van Voortassen

Voortassen voor e-bikes bieden het gemak van toegankelijkheid en een ongehinderd zicht op uw bezittingen terwijl u fietst. Ze worden vaak op het stuur of aan de voorvork van de fiets bevestigd, waardoor ze ideaal zijn voor het opbergen van items die u tijdens het rijden nodig heeft, zoals kaarten, telefoons of snacks.

Het unieke aan voortassen is dat ze doorgaans compacter zijn dan andere fietstassen en zo ontworpen zijn dat ze de bestuurbaarheid van de fiets niet beïnvloeden, zelfs niet wanneer ze volledig geladen zijn. Hiermee blijft het comfort en de stabiliteit van uw e-bike behouden, zelfs tijdens langere ritten.

Toepassingen en Overwegingen bij Voortassen

Gezien de positionering en de gemakkelijke toegang zijn voortassen uitermate geschikt voor items die u snel bij de hand wilt hebben. Echter, vanwege de beperkte grootte kunnen ze niet worden belast met te zware voorwerpen, om te voorkomen dat het sturen bemoeilijkt wordt.

Waterdichte Fietstassen: Bescherming tegen de Elementen

De Bouw en Belofte van Waterdichte Fietstassen

Als u ooit bent verrast door een plotselinge regenbui tijdens uw fietstocht, zult u de inherente waarde van waterdichte fietstassen begrijpen. Deze tassen, vaak vervaardigd uit materialen zoals gecoat nylon of TPU, zijn specifiek ontworpen om weerstand te bieden tegen water, waardoor uw bezittingen droog blijven, ongeacht de weersomstandigheden.

In het assortiment van waterdichte fietstassen vinden we zowel enkele als dubbele fietstassen, die u de vrijheid geven om te kiezen op basis van uw opslagbehoeften en fietsconfiguratie.

Overwegingen bij de Keuze voor Waterdichte Fietstassen

Hoewel de primaire aantrekkingskracht de weerbestendigheid is, is het ook essentieel om na te denken over aspecten zoals de sluitmechanismen (om zeker te zijn dat ze waterdicht afsluiten) en de manier waarop ze aan de e-bike worden bevestigd, om te verzekeren dat ze tijdens het rijden stabiel blijven.

E-bike Fietstassen: Geoptimaliseerd voor Elektrische Fietsen

Unieke Aspecten van E-bike Fietstassen

E-bike fietstassen onderscheiden zich door hun ontwerp dat rekening houdt met de unieke bouw en eisen van elektrische fietsen. Ze houden rekening met aspecten zoals de plaatsing van de accu en de bedrading en zijn vaak voorzien van extra verstevigingen om de stabiliteit bij hogere snelheden te garanderen.

Bovendien bevatten deze tassen vaak slimme compartimenten voor het veilig vervoeren van uw e-bike lader en andere accessoires, terwijl ze ook een ruime opslag bieden voor uw algemene items.

Nadenken over E-bike Fietstassen

Bij het kiezen van specifieke e-bike fietstassen is het belangrijk om aandacht te besteden aan de montagewijze en ervoor te zorgen dat de tassen de toegang tot de accu niet belemmeren en dat ze geen beperkingen opleggen aan de werking

Veelgestelde Vragen over E-bike Fietstassen

Wat zijn de voordelen van speciale e-bike fietstassen?

E-bike fietstassen zijn speciaal ontworpen met aandacht voor de unieke constructie en behoeften van elektrische fietsen. Ze zijn vaak voorzien van extra verstevigingen voor stabiliteit bij hogere snelheden en bevatten compartimenten voor het veilig vervoeren van e-bike laders en accu’s. Bovendien wordt bij het ontwerp rekening gehouden met de plaatsing van de accu en bedrading om compatibiliteit te verzekeren.

Hoe kies ik de beste voortas voor mijn e-bike?

Bij het kiezen van een voortas voor uw e-bike, is het essentieel om te letten op de bevestigingsmechanismen (om compatibiliteit met uw e-bike stuur of voorvork te verzekeren), de grootte (om voldoende opslagruimte te bieden zonder de bestuurbaarheid te hinderen), en de toegankelijkheid van opgeslagen items tijdens het rijden.

Zijn alle waterdichte fietstassen volledig bestand tegen alle weertypen?

Waterdichte fietstassen zijn ontworpen om uw bezittingen droog te houden in natte omstandigheden, vaak door gebruik te maken van materialen zoals gecoat nylon of TPU. Echter, de mate waarin ze bestand zijn tegen diverse weertypen kan variëren op basis van de kwaliteit van materialen en de constructie van de tas.

Hoeveel opslagruimte bieden e-bike fietstassen?

De opslagcapaciteit van e-bike fietstassen kan variëren afhankelijk van het ontwerp en de bedoelde toepassing. Sommige tassen zijn compact ontworpen voor essentiële items zoals gereedschap en snacks, terwijl anderen, zoals dubbele fietstassen, ruim voldoende ruimte bieden voor boodschappen of bagage voor overnachtingsreizen.

Hoe bevestig ik mijn fietstas veilig aan mijn e-bike?

Fietstassen komen vaak met verschillende bevestigingsopties, waaronder haken, riemen, of kliksystemen die passen op de bagagedrager, het stuur, of de voorvork van de fiets. Raadpleeg de handleiding van uw specifieke fietstas voor gedetailleerde instructies over de correcte en veilige bevestiging.

Zijn er ook afneembare waterdichte fietstassen beschikbaar?

Ja, er zijn modellen van fietstassen die zowel waterdicht als afneembaar zijn. Deze tassen bieden het beste van beide werelden, beschermen uw spullen tegen de elementen en kunnen eenvoudig worden verwijderd en meegenomen wanneer u uw bestemming bereikt.

Hoe onderhoud ik mijn fietstassen om de levensduur te verlengen?

Regelmatig schoonmaken, controleren op schade, en - indien aanwezig - het verzorgen van de waterdichte coatings, zijn essentiële stappen om de levensduur van uw fietstassen te verlengen. Voor specifieke onderhoudsinstructies en tips, kunt u meestal terecht in de gebruikershandleiding van de tas.

Is het mogelijk om fietstassen te combineren voor extra opslagruimte?

Absoluut! Veel fietsers kiezen ervoor om meerdere tassen te gebruiken in verschillende configuraties (zoals een voortas gecombineerd met dubbele fietstassen achter) om voldoende opslagruimte te creëren voor langere ritten of omvangrijke boodschappen.

Kan ik een e-bike fietstas gebruiken voor niet-elektrische fietsen?

In veel gevallen ja, zolang de bevestigingspunten en de grootte van de tas compatibel zijn met uw fiets. Echter, e-bike tassen zijn specifiek ontworpen met het oog op de behoeften van elektrische fietsen, en sommige functies kunnen minder relevant zijn voor standaardfietsen.

.Wat is het terugkeerbeleid voor fietstassen bij Fietsonline.com?

Fietsonline.com streeft naar 100% klanttevredenheid en biedt een retourbeleid waarmee klanten aankopen binnen een bepaalde periode na ontvangst kunnen retourneren. Raadpleeg onze "Retourneren & Ruilen" pagina op de website voor gedetailleerde informatie over ons retourbeleid en de procedure.

Bekende merken: