Gratis Bobike voorzitje bij een BSP of een Cortina moederfiets


Deze actie loopt tot 31 mei 2018


Om alle mama's eens flink te verwennen krijg je nu bij aanschaf van een BSP of Cortina Moederfiets met 3 of 7 versnellingen een GRATIS Bobike ONE Mini voorzitje (t.w.v. € 69,99) cadeau!
Je krijgt je cadeau in een kleur naar keuze. De Bobike ONE Mini voorzitjes zijn verkrijgbaar in 10 kleuren.


BSP moederfietsen met gratis Bobike voorzitje

De BSP moederfietsen zijn echte moederfietsen in een strakke Urban uitvoering. Deze fietsen zijn volledig afgestemd op het prettig en veilig vervoeren van de kids. Deze moederfietsen beschikken over 3 of 7 versnellingen. Daarnaast beschikken deze mooie fietsen  over een verlengde achterdrager, een verlengd stabiel frame en ook nog eens een voordrager. Verder is deze fietsen voorzien van een ‘uitslagbegrenzer met veer’ dat ervoor zorgt dat het stuur recht blijft staan wanneer je je kindje in het zitje plaatst als de fiets op de stevige dubbele poot standaard staat.

  • - GRATIS afgeleverd;
  • - GRATIS rijklaar gemaakt;
  • - GRATIS voorzien van een gemonteerd Bobike ONE Mini voorzitje.

Moederdag actie - BSP moederfietsen meg gratis Bobike zitje
Moederdag actie

Cortina Roots moederfiets met gratis Bobike voorzitje

De Roots Transport is een stoere transportfiets, maar dan speciaal voor mama's (en ook voor papa's natuurlijk!). Zoals het bij een mamafiets hoort, heeft ook deze fiets een verlengd en versterkt frame waardoor je makkelijk kunt op- en afstappen, een dubbele standaard, stuurslot en jasbeschermers. Dat zijn net even de details waardoor je makkelijker en veiliger met je kindje(s) kunt fietsen. Doordat het een transportfiets is zie je niet eens dat het een moederfiets is waardoor je hem ook perfect kunt gebruiken voordat je kinderen krijgt of als je kinderen al wat groter zijn. Dan hoef je niet meer een aparte mamafiets te kopen voor die fase in je leven.


Moederdag actie

Bobike ONE Mini Voorzitje

De Bobike ONE Mini is een modern, veilig en comfortabel voorzitje dat in 2015 de Baby Product van het Jaar Award won. Daarnaast is dit kinderzitje in 2016 door de Consumentenbond uitgeroepen tot Beste Koop! De Bobike ONE Mini is geschikt voor kinderen met een leeftijd vanaf ongeveer 9 maanden tot 3 jaar of tot een lichaamsgewicht van 15 kg.

De Bobike ONE Mini is voorzien van een:

  • - Dubbelwandig ontwerp en kleurvast materiaal;
  • - Comfortabele zitting van waterafstotend materiaal;
  • - Zachte comfortabele schouderriempjes;
  • - Solide Easy-Click gesp;
  • - Zonder gereedschap verstelbare voetensteuntjes.

Moederdag actie

* Het Bobike ONE Mini voorzitje kan niet omgeruild worden voor een ander product en is niet inwisselbaar voor (contant) geld. Deze actie loopt tot 31 mei 2018.


Moederfietsen met gratis Bobike voorzitje

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Servicediensten van Fietsonline.com
Servicediensten van Fietsonline.com
web-monitoring-ok