Retourprocedure

Retourprocedure

Retourprocedure

Wat is de retourprocedure voor onderdelen en accessoires?

Bevalt het product niet of heb je niet de juiste maat besteld? Dat kan gebeuren! De ontvangen bestelling (of een deel daarvan) kun je binnen 14 dagen, compleet ongebruikt en in de originele verpakking, terug sturen. Hier lees je stap voor stap hoe je dit kunt doen.

 1. 1. Doe de producten die je retour stuurt terug in de originele verpakking. Heb je de originele verpakking niet meer? Dan kunnen we je product helaas niet retour nemen.

 2. 2. Pak alles goed en stevig in. Bij voorkeur in de doos die je van ons hebt ontvangen.

 3. 3. Voeg de meegeleverde pakbon, of de per e-mail ontvangen factuur of orderbevestiging, toe aan het retourpakket. Zo kunnen we achterhalen dat het jouw bestelling is.

 4. 4. Maak de doos dicht.

 5. 5. Schrijf het volgende adres op je retourpakket:

  Fietsonline.com
  Apolloweg 220
  8239 DB Lelystad
  Nederland

  Wij verzoeken je om het retouradres over de eigen adresgegevens heen te plakken.

 6. 6. Laatste stap: breng je retourpakket naar een willekeurige vervoerder (bijvoorbeeld DHL of PostNL) en retourneer het pakket daar. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Zodra de bestelling retour en verwerkt is, wordt het aanschafbedrag teruggestort op de rekening waarmee de bestelling is geplaatst. Wij kunnen dit helaas niet naar een andere rekening doen. Houd rekening met een verwerkingstijd van 1 á 2 weken voor het bedrag op de rekening staat.