Ondanks het Coronavirus zijn wij in staat om alle orders momenteel uit te leveren volgens de aangegeven levertijden. Mocht dit veranderen dan zullen wij u hierover informeren.

Aandrijving en versnelling

Wij werken voortdurend aan het updaten van onze MTB-shop. Zo verrijken we de productinformatie en vullen we het assortiment voortdurend aan met nieuwe mountainbike onderdelen.


Online onderdelen voor de aandrijving en versnelling van je mountainbike kopen

Koop online aandrijf- en versnellingsonderdelen voor je mountainbike tegen de laagste prijs. Bij Fietsonline bestel je eenvoudig alle onderdelen die je nodig hebt om soepeler te trappen. Zo vind je bij ons eenvoudig de juiste cassette, derailleur, crank of ketting.

Aandrijvings- of versnellingsonderdelen bestellen bij Fietsonline.com

Bestel een nieuwe ketting, shifter of derailleur voor je mountainbike bij Fietsonline en profiteer van onze voordelen:

  • De laagste prijs voor aandrijvingen en versnellingen: al vanaf € 1,02
  • Voor 15:00 uur besteld is de volgende werkdag in huis
  • Kies uit 949 aandrijving- en versnellingsonderdelen
  • Veilig online betalen via iDEAL en met creditcard
  • Onderdelen voor recreatieve en wedstrijdmountainbikers

Je versnellingen eenvoudig verstellen met behulp van de cassette

Jouw mountainbike wordt aangedreven door meerdere onderdelen, maar de cassette is een van de belangrijkste onderdelen. De cassette bestaat uit meerdere tandwielen die zijn bevestigd op het achterwiel. Ieder tandwiel heeft een andere maat en het aantal tandwielen staat gelijk aan het aantal versnellingen. De tandwielen worden aangedreven door de fietsketting en de derailleur.
Ieder soort mountainbike beschikt over een andere cassette. Zo heeft een mountainbike met negen versnellingen een andere cassette nodig dan een mountainbike met twintig versnellingen. Op de cassette staat de ‘speed’ aangegeven, zodat je precies weet welke cassette jij moet hebben. Vergeet niet om het onderdeel regelmatig schoon te maken en de ketting in te vetten; zo zorg je ervoor te dat de cassette minder snel slijt.

Overige onderdelen om de aandrijving van jouw mountainbike te verbeteren

Ondanks dat het vervangen en verstellen van de cassette een van de belangrijkste onderdelen is om jouw mountainbike te verbeteren, zijn er ook andere onderdelen noodzakelijk voor de aandrijving van de fiets. Wij lichten de belangrijkste onderdelen en de vanaf prijs voor je uit, zodat je direct kunt doorklikken naar de categorie.

Soort onderdeel Vanaf prijs Direct naar
Aandrijvings-, versnellingsonderdelen en accessoires €1,02

Aandrijvings-, versnellingsonderdelen en accessoires

Crank €3,41

Crank

Derailleur €7,11

Derailleur

Ketting €2,40

Ketting

Shifters €6,46

Shifters

Tandwiel en cassette €1,67

Tandwielen en cassettes

Trapas €7,19

Trapas

Versnellingskabel €3,05

Versnellingskabel

Veilig online kopen en betalen

Na het kiezen van de juiste onderdelen stop je deze met een klik op de knop in je winkelmandje. Vervolgens kun je je bestelling eenvoudig afronden via iDEAL of door te betalen met een creditcard.

Levering van jouw aandrijfsystemen

Wanneer je voor 15:00 uur bestelt, bezorgen wij jouw onderdelen de volgende werkdag in huis. Zo kun je de volgende dag weer mountainbiken in de bossen of meedoen aan een wedstrijd.

Advies nodig bij het kopen van de juiste aandrijving van jouw mountainbike?

Wil je graag tips over welke aandrijving of versnelling het meest geschikt is voor jouw mountainbike? Neem contact op met onze specialisten, zij helpen je graag verder. Bel met 0320 219 483 of vul het formulier op de contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ben je op zoek naar andere mountainbike onderdelen? In ons assortiment vind je meer dan 15.000 onderdelen voor jouw mountainbike: van kleding en schoenen tot sturen en zadels.

Servicediensten van Fietsonline.com
Servicediensten van Fietsonline.com
web-monitoring-ok