Ondanks het Coronavirus zijn wij in staat om alle orders momenteel uit te leveren volgens de aangegeven levertijden. Mocht dit veranderen dan zullen wij u hierover informeren.

Sturen en stuur onderdelen

Wij werken voortdurend aan het updaten van onze MTB-shop. Zo verrijken we de productinformatie en vullen we het assortiment voortdurend aan met nieuwe mountainbike onderdelen.


Jouw nieuwe stuuronderdelen online bestellen

Koop online een stuur of stuuronderdeel voor je mountainbike tegen lage prijzen. Bij Fietsonline.com bestel je eenvoudig en snel bar-ends, handvatten, sturen, stuuraccessoires en stuurpennen. Je rekent jouw bestelling eenvoudig af via iDEAL, een bankoverschrijving of je creditcard. Bestel je voor 15:00 uur? Dan ontvang je jouw bestelling de volgende werkdag in huis, zodat je het nieuwe stuur(onderdeel) direct kunt monteren op jouw mountainbike.

Een stuur of stuuronderdeel kopen bij Fietsonline.com

Online een stuur of stuuronderdeel bestellen bij Fietsonline levert je veel voordelen op:

  • Sturen en stuuronderdelen voor de laagste prijs: al vanaf € 1,80
  • Groot assortiment stuuronderdelen voor het stuur van je MTB
  • Veilig online betalen via iDEAL, bankoverschrijving of met creditcard
  • Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Wanneer je meer informatie wilt over een bepaald stuur, stuuronderdeel of het bestelproces, kun je contact opnemen met onze klantenservice. Onze specialisten helpen je graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken via 0320 219 483 of stel je vraag via het contactformulier.

Alle sturen en stuuronderdelen voor jouw mountainbike

Wij hebben voor iedere mountainbiker een geschikt stuur. Je vindt in ons assortiment dan ook een uitgebreid assortiment sturen: van een racefietsstuur tot een MTB-stuur. Naast sturen hebben wij ook stuuraccessoires en -onderdelen om jouw rit zo aangenaam mogelijk te maken. In onderstaande tabel zie je in één oogopslag de laagste prijs per categorie en kun je direct doorklikken naar de gewenste categorie.

Soort stuuronderdeel Vanaf prijs Direct naar
Bar-ends €12,80

Bar-ends

Handvatten €1,80

Handvatten

Sturen €7,85

Sturen

Stuuraccessoires en -onderdelen €4,65

Stuuraccessoires en -onderdelen

Stuurpen/voorbouw €8,30

Stuurpen/voorbouw

Veilig online kopen en betalen

Na het kiezen van de juiste stuuronderdelen stop je deze met één klik in je winkelmandje. Vervolgens kun je je bestelling eenvoudig afronden door te betalen via iDEAL, bankoverschrijving of creditcard.

Levering van jouw stuur of stuuronderdeel

Wanneer je voor 15:00 uur bestelt, bezorgen wij jouw onderdelen de volgende werkdag in huis. Zo kun je de volgende dag direct sleutelen aan jouw mountainbike om vervolgens de sterren van de hemel te fietsen.

Hulp nodig bij het kiezen? Schakel onze klantenservice in

Wil je advies bij het kiezen van het juiste stuur of stuuronderdeel? Neem dan contact op met onze professionals, zij adviseren je graag. Bel naar 0320 219 483 of vul het contactformulier. in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Op zoek naar andere onderdelen voor je mountainbike? Bekijk dan eens onze pagina mountainbike onderdelen. Daar vind je meer dan 15.000 onderdelen en accessoires voor jouw MTB.

Servicediensten van Fietsonline.com
Servicediensten van Fietsonline.com
web-monitoring-ok