Lelystad, 18 juli 2016

Fietsonline.com heeft geweldige zomeracties

Fietsonline heeft verschillende leuke acties lopen op haar website van gratis accessoires tot extra garantie

Deze zomer heeft fietsonline.com veel spannende acties. Zo krijg je bij de aankoop van een Alpina Tingle of Yabber twee spellen cadeau en krijg je bij een Sparta M7e of M8e tijdelijk 5 jaar garantie. Daarnaast krijg je bij de aankoop van een Cortina Milo een €30,- cadeaubon van Zalando cadeau.

Alpina Hip and Happening – Ontvang van 11 juli t/m 4 september 2016 bij aanschaf van een Alpina Tingle of Yabber twee spellen van Goliath t.w.v. ruim €50,- cadeau! Met de aankoop van een Alpina Tingle of Yabber weet je zeker dat je kind op een veilige en sterke fiets rijdt. Zo voldoen de fietsen aan de belangrijkste veiligheidseisen, zijn de fietsen in Europa gemaakt, zijn de fietsen geschikt voor intensief gebruik door meerdere kinderen en zijn de fietsen duurzaam.

Sparta tijdelijk 5 jaar garantie – Ontvang van 14 juli t/m 16 september 5 jaar garantie op de Sparta M7e en M8e! De Sparta M7e en M8e zijn de eerste elektrische fietsen met E-motion technologie en een geluidsarme middenmotor. Door deze middenmotor heeft de elektrische fiets een extra stabiele wegligging, doordat het zwaartepunt laag en in het middel van het frame ligt.

Cortina C’s hot – Ontvang van 18 juli t/m 28 augustus een € 30,- cadeaubon bij Zalando bij aankoop van een Cortina Milo! Kies bijvoorbeeld voor matching All stars of voor een ander artikel naar keuze. De Cortina Milo is een trendy transportfiets. De gekleurde banden maken het als een vrolijk geheel. De Cortina Milo heeft extra veel transportcapaciteit voor bijvoorbeeld schoolspullen, doordat de fiets voorzien is van een stevige voor- en achterdrager.

Binnenkort start ook de Back 2 School actie met leuke tienerfietsen en coole accessoires voor op de fiets. Houd de website in de gaten voor deze actie en andere mooie acties!


Lelystad, 11 juli 2016

Fietsonline.com in een nieuw jasje

Fietsonline heeft haar website vernieuwd om in te spelen op mobiele apparaten

Met trots presenteert Fietsonline.com haar nieuw gelanceerde website. Na een periode van optimaliseren staat sinds 8 juli 2016 dan eindelijk onze nieuwe website online. De website is voorzien van een fris design en is in een nieuw jasje gestoken.

Achter de schermen is hard gewerkt aan een geheel vernieuwende en frisse website. Een website die klaar is voor de toekomst. De nieuwe Fietsonline website is geheel responsief en dus uitstekend te bekijken op tablet en mobiel. Met de gewijzigde vormgeving ontstaat een overzichtelijk, eigentijds en fris platform. Op deze manier kan de bezoeker gemakkelijk en snel de weg vinden.

Met de gewijzigde structuur vind u binnen enkele muisklikken het product of de dienst waar u naar opzoek bent.

Mocht u opmerkingen, suggesties en/of vragen hebben, schroom niet en neem direct contact met ons op! In de toekomst zal de website nog meer gaan optimaliseren en uitbreiden, zodat we steeds innovatief blijven.


 

- Persbericht –

Het voordeel van zelf zien met de prijs van internet

Fietsonline.com Lelystad laat klant graag even voelen    

Lelystad, vrijdag 13 juni 2014 – Steeds vaker doen Nederlanders hun aankopen op het internet. Van dagelijkse boodschappen tot grote aankopen.
Hier ben je vaak goedkoper uit. Deze manier van winkelen, brengt echter een nadeel met zich mee. Over sommige producten wil je graag advies ontvangen. Je wil ze zelf zien en ze even voelen.

 Online fietsvoordeel in een showroom bekijken

Vanaf heden biedt Fietsonline.com die mogelijkheid. In de showroom op de Apolloweg 220 in Lelystad staan diverse collectietoppers  die te bestellen zijn tegen de zeer voordelige internetprijzen, zoals deze ook aangeboden worden in de webshop.

De naam Fietsonline.com komt u wellicht bekend voor. Dit komt omdat in Almere al de fietsenwinkel gevestigd is van Fietsonline.com. Zowel in de showroom te Lelystad als in de winkel te Almere staan merken als Batavus, Cortina, Sparta, Loekie, Kreidler en Altec uitgestald. Zo bent u in de gelegenheid om zelf de kwaliteit te beoordelen, om de kleur in het echt te bekijken en om de juiste frame maat te bepalen.

Voor het complete assortiment bezoekt u www.fietsonline.com. Hierop staan circa 25.000 artikelen. Fietsonline.com is officieel dealer van merken als Batavus, Sparta en Cortina. Het grotendeel van het assortiment is snel te leveren. Vaak al binnen 1 dag.

Openingstijden & Locatie

U vindt de showroom op de Apolloweg 220 gelegen op bedrijventerrein  Flevopoort in Lelystad
De showroom is maandag geopend van 13.00u – 17.30u en dinsdag t/m vrijdag van 09.00u – 12.00u en van 13.00u – 17.30u.

– Einde bericht –Bent u op zoek naar een E-bike?
bekijk hier de collectie elektrische fietsen

Bent u zich aan het oriënteren voor een elektrische fiets? De eerste vragen die aan bod komen, zijn de actieradius, 
de plaats van de accu en de motor. Wij leggen u graag uit wat de verschillen zijn.
Op zaterdag 8 juni 2013 organiseert Fietsonline.com 
in samenwerking met o.a. Sparta en Batavus een E-bike opstapdag.
Wie zich wil oriënteren op een elektrische fiets, kan terecht bij fietsenwinkel Fietsonline.com aan de Papiermolenweg 24. 
Van 10.00 tot 17.00 uur staan er talloze modellen klaar om mee proef te rijden. Gebruikelijk staan er in de winkel al diverse modellen,
maar op de opstapdag zijn er meer dan 20 exemplaren beschikbaar voor een gratis proefrit!
In feite is een E-bike een gewone fiets, waarop u zelf mee moet trappen. U kunt zelf instellen hoeveel trapondersteuning u krijgt. 
Hoe meer u zelf meetrapt, hoe groter de actieradius van de fiets is.
In elk geval kunt u met meer gemak afstanden afleggen, dan met een gewone fiets.

Het is de vierde keer dat Fietsonline.com een E-bike opstapdag organiseert. De voorgaande opstapdagen waren een groot succes. De opstapdag van dit jaar is daarom nog groter opgezet.
Wie tijdens de E-bike opstapdag besluit een elektrische fiets aan te schaffen, krijgt een hoge korting, een gratis servicebeurt en een zeer aardige attentie.  Komt u met de auto: het is bij de deur gratis parkeren!

Gratis testdag elektrische fietsen - Opstapdag - Windmee dag Komt u ook? E-bike opstapdag bij fietsenwinkel Fietsonline.com winkel Almere Buiten Bij Doemere om de hoek

web-monitoring-ok