Deze charmante allroundster is een van de eerste medewerkers van Fietsonline.com. Samantha kent iedere afdeling van a tot z en kan overal uit de voeten. Tegenwoordig zet Samantha haar commerciële kwaliteiten en kennis in als inkoopster van het Fietsonline team.
Samantha, inkoopster
Als medewerker van de Klantenservice weet Thijs als geen ander orde te scheppen, in de soms aanwezige drukte waar onze klantenservice mee te maken krijgt. Sinds zijn komst worden onze klanten steeds beter geholpen, omdat de focus meer op kwaliteit is komen te liggen. Deze goedlachse klanteservicebaas zet zich in voor een sterk serviceteam en een tevreden klant!
Thijs, chef klantenservice
Viviën begon bij Fietsonline als tijdelijke invalkracht. Haar gedrevenheid, klantvriendelijkheid en plezier in het werk, hebben ervoor gezorgd dat Fietsonline en Viviën een goede match vormden. Vandaag de dag helpt Viviën nog steeds onze klanten naar alle tevredenheid.
Viviën, medewerker klantenservice
Hielko staat positief in het leven, houd van aanpakken en nieuwe dingen ontdekken in het leven. Met bijna 25 jaar ervaring in de fiets business is het iemand die altijd aanspreekbaar is voor vragen over alles wat met de tweewieler te maken heeft.
Hielko, monteur
Daniël is onze langstwerkende monteur met enorm veel technisch inzicht. Hij is een hardwerkende en trouwe collega. Daniël zorgt er tevens voor dat bij onze producten de technische specificaties correct staan vermeld. Hij is gespecialiseerd in fietsonderdelen.
Daniël, monteur
Annette is geboren en getogen in een ondernemersgezin mét een fietsenwinkel in Bussum. Als operationeel manager is haar ambitie om samen met het hele team van Fietsonline.com een groei te creëren.
Annette, manager
Dave is een inspirerende, innovatieve en resultaatgerichte ondernemer. Met een mooi team zal dit bedrijf de online grenzen opzoeken. Beleving, keuze en informatie verstrekking staan centraal.
Dave, owner
Servicediensten van Fietsonline.com
Servicediensten van Fietsonline.com
web-monitoring-ok