Onze Toppers

Onze Toppers

Onze Toppers
Batavus Fonk E-go
5 product(en)
Batavus Fonk
3 product(en)
Batavus PACKD 3
2 product(en)
Batavus PACKD 7
2 product(en)
Batavus Finez
0 product(en)
Batavus Mambo N7
1 product(en)
Batavus Old Dutch
0 product(en)
Sparta c-Grid M7Tb
2 product(en)
Sparta d-RULE M8Tb
3 product(en)
Cortina U4 Transport
13 product(en)
Cortina E-U1
1 product(en)
Cortina U1
5 product(en)
Cortina E-Common
2 product(en)
Cortina Common
6 product(en)
Cortina E-Foss
2 product(en)
Cortina Blau
1 product(en)
BSP La Dolce Vita
1 product(en)
Victoria eTrekking
1 product(en)
Victoria Trekking
6 product(en)
Victoria eClassic
0 product(en)
Victoria Girly
1 product(en)
Victoria Pro
0 product(en)
Avalon Cargo
4 product(en)
Avalon Pic-Up
1 product(en)

De Toppers van Fietsonline.com

Bij Fietsonline.com vinden wij het belangrijk dat jij jouw droomfiets ook vanuit het comfort van je woonkamer kunt uitkiezen. Vind samen met ons de fiets die perfectpast bij jouw situatie. Om je keuze makkelijker te maken hebben wij op deze pagina onze topmerken voor jou op een rij gezet.

Je nieuwe fiets direct online bestellen

Onze toppers bestel je snel en veilig via onze website. Fietsen naar je werk, school, de sportclub of supermarkt is niet alleen goed voor je conditie, maar ook voor het milieu! Onze fietsen zijn zeer geschikt voor dagelijks gebruik.

Bij Fietsonline.com hebben wij fietsen van diverse bekende merken op voorraad. Kies een fiets uit en bestel snel en veilig online. Wij bezorgen je bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen. Je ontvangt een dag voor de levering een e-mail met informatie over het levermoment.

Bij verzending binnen Nederland betaal je geen verzendkosten. 

De fiets wordt - afhankelijk van het merk dat je kiest - in de doos of rijklaar afgeleverd. Bij de specificaties van het product staat vermeld of je de fiets zelf moet af monteren. Fietsonline.com hanteert de standaard fabrieksgarantie op een fiets; deze garantie is merk gebonden. Je kunt de fiets ook afhalen bij onze showroom in Lelystad.

Populaire fietsen 

Bij Fietsonline.com vind je een uitgebreid assortiment topmerken. Onze fietsen worden gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat je elke dag veilig en comfortabel fietst. Wij hebben voor iedere situatie de ideale fiets.

Batavus

Batavus fietsen koop je voordelig bij Fietsonline.com: je hebt al een nieuwe Batavus fiets vanaf € 339,-. De tweewielers van Batavus staan bekend om hun kwaliteit, comfort en stijl en zijn dan ook een geliefd vervoermiddel onder Nederlanders.

Bij Fietsonline.com vind je onder andere elektrische fietsen, herenfietsen, damesfietsen en kinderfietsen van het Nederlandse fietsmerk Batavus. Klik hier voor het hele Batavus assortiment.

Sparta

Bij ons vind je het gehele assortiment aan Sparta fietsen. Geen mens is hetzelfde. Je wilt dan ook niet dezelfde stadsfiets als je buurvrouw, vriend of vriendin. De collectie van Sparta heeft daarom een breed assortiment.

Het motto van Sparta is dan ook: ‘Something Special’. Of je nou zoekt naar een stadsfiets zoals de Pick-up, of een multifunctionele mamafiets zoals de amazone, Sparta heeft het.

In 2003 werd deze eerste Sparta ION® op de markt gebracht; dé technologie die elektrisch fietsen voor een grote groep aantrekkelijk maakte.

Dankzij haar voorsprong heeft Sparta een schat aan kennis op het gebied van elektrische fietsen opgebouwd. Deze kennis wordt continu ingezet om teinnoveren. Het resultaat is een uitgebalanceerde collectie met een passende elektrische fiets voor ieders behoefte!

De Sparta F8e werd de beste e-bike van 2020 en is daardoor ook een zeer populaire fiets.Klik hier voor het hele Sparta assortiment.

Cortina

Met een Cortina fiets haal je kwaliteit in huis van eigen bodem. De fietsen worden in Nederland geproduceerd. Hierdoor kent Cortina de behoeftes van de Nederlandse fietser: betrouwbaarheid, robuustheid en een comfortabele zithouding.

De fietsen van Cortina, die zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, voldoen dan ook aan deze behoeftes. Een Cortina fiets is ideaal voor al je dagelijkse bezigheden: voor ritten naar school, woon-werkverkeer, boodschappen, het bezoeken van je vrienden of de sportclub. Cortina levert kwaliteit en zorgt voor enorm veel fijne en veilige kilometers! Klik hier voor het hele Cortina assortiment.

BSP

BSP maakt typisch Nederlandse fietsen. Robuust, betrouwbaar en comfortabel. “Cycle the Dutch way”, zoals het merk zelf zegt. Met andere woorden: ware kwaliteitsfietsen die soepel en licht fietsen.

BSP heeft als doel om voor jou de beste fiets te bouwen, en zet zich daar dan ook 100% voor in! BSP fietsen zijn degelijke, sterke, Nederlandse fietsen. Dit is terug te zien in het sterke frame, het gebruik van hoogwaardige materialen zoals Shimano naven, dikke spaken en kwaliteitsvelgen. Een BSP kan op zijn zachtst gezegd tegen een stootje. Klik hier voor het hele BSP assortiment.

Vogue

Vogue maakt betrouwbare, simpele fietsen die alledaags gebruikt kunnen worden. Vogue fietsen hebben een zeer goede prijs kwaliteitverhouding en zijn voorzien van alle basisonderdelen die een goede fiets moet hebben. De prijs kwaliteit verhouding bij deze fietsen is uitstekend. Mede hierdoor winnen de e-bikes van Vogue snel in populariteit. Klik hier voor het hele Vogue assortiment.

Klantenservice

Heb je een vraag over onze fietsen of wil je weten welke framemaat je nodig hebt? We helpen je met alle plezier! Neem contact op via het contactformulier of chat met onze klantenservice. Chat met onze klantenservice door rechts onderin te klikken op de chatfunctie. Als we niet online zijn, streven we ernaar om je vraag zo snel mogelijk te behandelen.