Cortina Common Family

Cortina Common Family

Cortina Common Family
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Cortina Common Family ND7, een allround fiets voor het gezin

De Cortina Common Family N7 2021 is de opvolger van de Cortina Common Family 2020. Deze Cortina family-fiets is een award winnaar met meerdere prijzen. Een mooie fiets met een uniek frame in opvallende kleuren die functioneel is om je kids mee te nemen of boodschappen te doen.

Heb je een leuk avondje uit gepland? Dan haal je super easy alle zitjes en manden eraf. De Common Family is allesbehalve een gewone fiets. De Common Family is een trendy familiefiets.

De Cortina Common Family bike heeft 7 versnellingen. Geschikt voor lange ritten en heuvelachtig landschap. In het donker ben je goed verlicht met de Cortina Amsterdam 18 Lux verlichting voor en het Spanninga Solo achter. De voorverlichting wordt aangedreven vanuit de naafdynamo en het achterlicht werkt op batterij.

Direct remmen wanneer het nodig is, doe je met je dubbele handrem. De Shimano Rollerbrakes brengen direct weerstand. Zelfs wanneer het regent.


Met AVS-systeem voor het bevestigen van je accessoires

De fiets is voorzien van een bijzondere voor- en achterdrager. De dragers hebben namelijk met het geïntegreerde Atran Velo System (AVS). Met dit systeem klik je heel simpel Cortina accessoires op en van je fiets. Laat je de kids even thuis om boodschappen te gaan doen, verwissel dan eenvoudig de kinderzitjes voor een boodschappenmand met het AtranVelo System (AVS).

Op deze Cortina Common een kinderzitje bevestigen, doe je binnen no-time. De fiets heeft namelijk een speciale achterdrager die je kunt verlengen naar de grootte van het fietszitje. Dit maakt het ook nog makkelijker om een fietstas te bevestigen.


Stabiel door het extra stevige dubbele standaard en vernieuwde stuurslot

Je sjouwt natuurlijk heel wat af met je kinderen. Je moet je kids natuurlijk veilig in hun fietszitje kunnen zetten. Extra veiligheid heb je met een dubbel standaard. Zelf een dubbele fietsstandaard bevestigen? Niet nodig, deze fiets is al uitgerust met een extra stevig dubbel standaard. Het extra stevige dubbele standaard zorgt ervoor dat je fiets goed rechtop en stevig staat. Het vernieuwde stuurslot voorkomt dat het stuur kan bewegen en naar één kant zwaait. Veiligheid voorop.

Met verstevigd en verlaagd frame

De Cortina Common Family damesfiets, die overigens ook geschikt is voor papa’s of opa’s en oma’s, is uitgerust met een extra sterk en verlaagd frame. Daarnaast heeft deze fiets ook meer ruimte tussen het zadel en stuur.

Het stevige frame zorgt voor meer comfort voor jou en je kindje. De verlaging van het frame en de extra ruimte tussen het zadel en stuur zorgen ervoor dat je makkelijk op en af kunt stappen. Daarnaast behoud je hierdoor voldoende beenruimte, ook met een fietszitje voorop.

Een extra sterk frame betekent niet direct een extra zwaar frame. Het aluminium frame zorgt ervoor dat de Common Family nog steeds lichtgewicht is met 22,6 kg. Hierdoor kunnen ook opa en oma de fiets eenvoudig gebruiken en verplaatsen. Sjouwen met deze fiets hoeft écht niet.


De voordelen van de Cortina E-Nite N8 2021

De Common Family van Cortina is voorzien van AtranVelo System (AVS)

Uitgerust met sterke Cortina Canberra banden met anti-leklaag

Voorzien van extra stevig dubbele standaard en stuurslot

Voorzien van 7 versnellingen

Met AXA Solid Plus ART** ringslot, geschikt voor het afsluiten van een fietsverzekering

Meer ruimte tussen zadel en stuur en een verlaagd frame

Makkelijk in gebruik


Algemene specificaties

  • Framematen en kleuren damesfiets: 46, 47, 50, 57, 61; Black Red Matt en Mystery Grey Matt
  • Verlichting voor: Cortina Amsterdam 18 lux aangedreven door de naafdynamo
  • Verlichting achter: Spanninga Solo op batterij
  • Aantal versnellingen: 7
  • Voorrem soort: Rollerbrake
  • Achterrem soort: Rollerbrake

Elektrische Cortina Common Family?

De Common Family is een trendy familiefiets, maar heb je hem liever elektrisch? Dat kan natuurlijk ook. De Cortina E-Common Family damesfiets is verkrijgbaar met krachtige middenmotor.