Puch fietsen

Puch fietsen

Puch fietsen

Vroeger al een degelijk bromfietsmerk en al meer dan 100 jaar een fietsmerk dat zich laat inspireren door en voor fietsliefhebbers. Mooie designs en vooral sterk en toch subtiel. Wij zijn trots om Puch in ons assortiment te hebben. Op dit moment zijn we de collectie aan het toevoegen. Alvast voor de liefhebbers een voorschot van enkele mooie fietsen. Alle modellen hebben we in voorraad, dus we leveren snel.

PUCH.MOVES. The Dutch Way!
  • Een Puch fiets kopen voor de beste prijs
  • Puch fietsen worden rijklaar bezorgd
  • Het gehele assortiment op voorraad
  • Fietsen van uitstekende kwaliteit
  • PUCH.MOVES. The Dutch Way!

Onze Puch fietsen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een historisch merk, met Oostenrijkse roots!

Retro, Old School... allemaal termen van nu. Puch beschikt over een rijk verleden, met zijn oorsprong in 1899, dus Puch kan met recht zeggen dat deze termen echt bij Puch horen! Vroeger al, nu nog... en ook in de toekomst! Maar tijden veranderen, momenten vergaan. Alleen de écht leuke en spannende belevenissen blijven je bij.

PUCH.MOVES. Met Puch beweeg je op een sportieve, gezonde en vooral plezierige manier. Maar Puch veranderd ook, niet alleen door de laatste technieken te gebruiken, maar ook door te veranderen in uiterlijk! De Puch collectie voor 2019 is erg veelzijdig, kleurrijk, wisselend, eigentijds en vooruitstrevend. Puch fietsen kenmerken zich door de gekozen onderdelen en gebruik van hoogwaardige materialen. Hiervoor heeft Puch bekende Nederlandse merken als AXA, Spanninga en Hesling geselecteerd, aangevuld met bekende internationale namen als Bafang, Bosch en Shimano. Deze keuzes zorgen ervoor dat Puch fietsen de huidige uitstraling hebben: sterk, robuust, zoals dat bij Nederlandse omstandigheden hoort. Uiteraard voldoen alle Puch fietsen aan de normeringen ISO- 9001 en hebben het CE-keurmerk.

Puch is een internationaal fietsmerk dat in meerdere landen wordt verkocht. In Nederland worden Puch fietsen exclusief via de fietsvakhandel verkocht. Ons zorgvuldig geselecteerde dealernetwerk beschikt dan ook over de juiste kennis om je optimaal te adviseren bij de aanschaf van je nieuwe Puch fiets. Uiteraard beschikken onze dealers ook over goede technische kennis om je Puch fiets in perfecte staat te houden. Wij hopen dat dit Puch magazine je een indruk geeft van onze nieuwe collectie.

Fietsen

Puch fietsen

De Puch fietsen zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Alle Puch fietsen zijn uitgerust met onderdelen van bekende Nederlandse toeleveranciers. De 2019 collectie fietsen is verkrijgbaar met verschillende schakelsystemen en aantal versnellingen. De collectie is opgebouwd uit "normale" stadsfietsen en "E-Bikes" Elektrische fietsen met voor beide categorieën zeer opvallende looks!

Elektrische fietsen

Puch fietsen

De Puch elektrische fietsen zijn zeer geschikt voor dagelijks gebruik, door het toepassen van hoogwaardige kwaliteits onderdelen. Tevens zijn de verschillende elektrische systemen van Bosch. Shimano STePS en Bafang, de beste uit de markt op dit moment. Veel E-bike kilometers voor de Puch elektrische fietsen!

Klantenservice

Heb je vragen over PUCH fietsen? Wij adviseren je graag. Neem contact met ons op via het contactformulier. Je kunt ook chatten met onze klantenservice. Klik op de melding 'Chat met ons' die rechtsonder in beeld staat, zodat we je direct kunnen helpen.