Al sinds 2006 ontwikkelt QWIC innovatieve e-bikes. Het Nederlands bedrijf ontwikkelt elektrische fietsen die duurzaam zijn. Daarnaast is het ook erg leuk om er één te hebben en om er op te rijden. Al jaren ontvangt QWIC goede reviews, prijzen en feedback. Bij het bedrijf tillen ze hun fietsen continu naar een hoger niveau om aan alle eisen te voldoen.

De fietsen van QWIC zijn voorzien van de vernieuwde accutechniek, verbeterde rijeigenschappen, een stijlvol uiterlijk en moderne gadgets. De e-bikes van QWIC zijn onder te verdelen in 4 groepen: Performance Series, Premium Series, Trend Series en Compact Series.


QWIC: Cool to have, fun to ride

De e-bikes van QWIC zijn ideaal voor woon-werkverkeer. Met de ondersteuning aan heb je nooit meer last van wind tegen, is geen heuvel of brug te hoog en rij je ontspannen van A naar B. Kortom, je rijdt zonder te zweten naar je werk.

De elektrische fietsen van QWIC hebben een modern design. De bruin (kunst-)lederen details geven een luxe uitstraling en dragen ook bij aan extra comfort. De Premiums Series zijn bekroond met een Red Dot Product Design Award vanwege het unieke en stoere design.


Servicediensten van Fietsonline.com
Servicediensten van Fietsonline.com
web-monitoring-ok