Servicediensten - Fietsonline.com

Heb je bij ons een fiets en/of elektrische fiets gekocht aanvullend met een servicepas dan kun je gebruik maken van onze diensten. Je kan onze servicepas aanschaffen bij alle fietsen boven de €300

Servicepassen

Servicepas 1 (12 maanden)

Pechhulp onderweg, 24/7 beschikbaar in Nederland en België voor een periode van 12 maanden

Service beurt na 4 maanden bij je huis of bij jouw werk

Servicepas 2 (24 maanden)

Pechhulp onderweg, 24/7 beschikbaar in Nederland en België voor een periode van 24 maanden.

Service beurt na 4 maanden bij je huis of bij jouw werk

Onderhoudsbeurt na 18 maanden

Service en onderhoud aan huis of bij jouw werk

Voor service of onderhoud moest je vroeger naar de fietsenmaker, maar dat hoeft niet meer. Wij besparen je dit tijdrovende karwei. Onze monteurs komen met de mobiele werkplaats voor je service- of onderhoudsbeurt naar je toe. We komen naar je werk of thuis en terwijl je wacht of gewoon doorwerkt wordt je fiets onderhouden! En ja, een goed onderhouden fiets is veilig, betrouwbaar en fietst comfortabeler.

De voordelen van de fietsenmaker aan huis of bij jouw werk

Geen gesleep naar de fietsenmaker heen en terug (zeker makkelijk als het om onderhoud van meerdere fietsen gaat)

Geen (lange) wachttijden. Afspraak wanneer het u uitkomt

Afspraak waar het u uitkomt (bijv. thuis of op het werk)

Rechtstreeks overleg met de monteur

Directe afstemming over onvoorziene noodzakelijke reparaties

Kies zelf uw onderdelen uit het assortiment in de bus

Direct afstemming over de kosten, dus geen verrassingen achteraf

Onze monteurs zijn Innovam-gecertificeerd en voldoen daarmee aan de hoogste eisen van vakbekwaamheid en sleutelvaardigheid. Ze hebben de kennis en de gereedschappen om reparatie en onderhoudswerkzaamheden te verrichten aan elektrische fietsen die zijn uitgerust met aandrijfsystemen van Shimano Steps, Bosch, Yamaha, Panasonic, Impulse, Bafang, Tranz-X en ION technologies. Daarnaast hebben de monteurs kennis en gereedschappen voor versnellingssystemen van SRAM, Shimano, Nuvinci, Strurmey Archer.

Wat moet je doen bij pech onderweg?

Bij pech onderweg belt u naar de servicelijn 088-1121123. Die is 24/7 bereikbaar. Een van onze monteurs komt dan naar u toe om uw fiets te maken en ervoor te zorgen dat u weer door kunt fietsen. Wij werken alleen met professionele fietsenmakers en erkend als E-bike specialisten. Ze komen naar u toe met een bus, volledig ingericht als mobiele fietswerkplaats. Ze gebruiken de modernste gereedschappen, meet-apparatuur en onderdelen die nodig zijn om uw fiets perfect te kunnen repareren.

Fietsonline.com werkt samen met Fietsned

Klantenservice

Heb je meer vragen over onze servicediensten? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0320 219 483 of via het contactformulier. Je kunt ook chatten met onze klantenservice. Klik op de melding 'Chat met ons' die rechtsonder in beeld staat, zodat we je direct kunnen helpen.

Servicediensten van Fietsonline.com
Servicediensten van Fietsonline.com
web-monitoring-ok