Ondanks het Coronavirus zijn wij in staat om alle orders momenteel uit te leveren volgens de aangegeven levertijden. Mocht dit veranderen dan zullen wij u hierover informeren.

SpartaSparta sedert 1917 de Nederlandse fietsfabrikant uit Apeldoorn. Sparta heeft de nr 1 elektrische fiets, maar bij Fietsonline.com vind je ook een uitgebreide collectie trendy stadsfietsen, robuuste allround fietsen en kinderfietsen. Een ruim aanbod fietsen voor dagelijks gebruik. Fietsen die tegemoet komen aan een specifieke behoefte. Bijvoorbeeld de moederfiets, een fiets met een extra lage instap, fietsen voor lange mensen en meer. Sparta fietsen bij Fietsonline.com zijn:

  • Uit voorraad meestal binnen enkele dagen leverbaar
  • De laagste prijzen van Nederland
  • Eenvoudig te bestellen in webshop en showroom

Breed en compleet assortiment Sparta fietsen

Bij ons vind je het gehele assortiment aan Sparta fietsen. Geen mens is hetzelfde. Je wilt dan ook niet dezelfde stadsfiets als je buurvrouw, vriend of vriendin. De collectie van Sparta heeft daarom een breed assortiment. Dat is dan ook het motto van Sparta: ‘Something Special’. Of je nou zoekt naar een stadsfiets zoals de Pick-up, of een multifunctionele mamafiets zoals de amazone, Sparta heeft het. In 2003 werd deze eerste Sparta ION® op de markt gebracht; dé technologie die elektrisch fietsen voor een grote groep aantrekkelijk maakte. Het betekende de definitieve doorbraak van de elektrische fiets. Dankzij haar voorsprong heeft Sparta een schat aan kennis op het gebied van elektrische fietsen opgebouwd. Deze kennis en know-how wordt continu ingezet om te innoveren. Het resultaat is een uitgebalanceerde collectie met een passende elektrische fiets voor ieders behoefte!  

De kinderfietsen van Sparta zijn supergaaf

Voor stoere jongens en meiden van ongeveer 8 tot 12 jaar oud. Goede schoolfietsen, de perfecte meidenfiets of een stoere crossfiets.
Binnen de collectie Sparta kinderfietsen zijn de fietsen gericht op de jonge jeugd. Voor meisjes en jongens tussen de 8 en de 12 jaar zijn er verschillende gave fietsen te vinden. Van stoere en hippe fietsen, tot gewone schoolfietsen en zelfs een stoere Pick-up zoals je wellicht kent uit de Sparta collectie. Deze kinderfietsen zijn gebaseerd op de laatste trends en ontwikkelingen van de markt. Bij Fietsonline.com vind je het allemaal.

Weet je niet precies welke fiets of maat je nodig hebt? Wij geven je graag advies over onze fietsen!

Fiets voor de laagste prijzen van Nederland!

Al onze fietsen zijn zorgvuldig geselecteerd en van een uitstekende kwaliteit. Fietsonline.com heeft Sparta fietsen voor de laagste prijzen van Nederland. Zo heb je bij ons al een nieuwe Sparta vanaf € 309.

De fietsen bij Fietsonline.com zijn eenvoudig en snel online te bestellen. De fietsen worden rijklaar verzonden. Bij ons heb je de mogelijkheid jouw bestelling af te halen bij onze showroom in Lelystad of om deze thuis te laten bezorgen. Je nieuwe Sparta fiets wordt gratis verzonden.

Servicediensten van Fietsonline.com
Servicediensten van Fietsonline.com
web-monitoring-ok