Tern

Tern

Tern

Een TERN fiets kopen bij Fietsonline.com

Tern vouwfietsen voordelig kopen bij Fietsonline.com

Met een vouwfiets van TERN mag je gezien worden: het is een van de populairste merken op het gebied van vouwfietsen. Het stoere uiterlijk wordt gecombineerd met een grote mate van comfort én de mogelijkheid om de fiets overal mee naartoe te nemen. Iedere TERN fiets wordt ontwikkeld met de kernwaarden ‘duurzaam’, ‘mobiliteit’ en ‘gebruiksgemak’ in het achterhoofd. Resultaat? Duurzame vouwfietsen waar je ook nog eens op gezien wilt worden!

  • Een nieuwe TERN fiets heb je al vanaf € 645,-
  • Ruim assortiment met de nieuwste modellen
  • Jouw TERN fiets gratis thuisbezorgd
Tern vouwfietsen

Assortiment TERN vouwfietsen

Filteren
Foto-tabel Lijst

4 producten

Van laag naar hoog sorteren
Foto-tabel Lijst

4 producten

Van laag naar hoog sorteren

Modellen uitgelicht

In ons assortiment vind je altijd een ruime selectie uit de TERN-collectie. De verschillende modellen hebben allemaal een eigen karakter; bij Fietsonline vind je daarom altijd een geschikte vouwfiets.

Link

De Link-collectie is ontworpen met een simpel doel voor ogen: jou eenvoudig brengen naar waar je moet zijn. Of je nu alleen met de fiets reist of met een combinatie van openbaar vervoer en fiets, jouw Link-fiets is flexibel en in vele situaties in te zetten.

Tern Link
Tern Link

Node

Vouwfietsen met grote wielen, net zo solide en comfortabel als de reguliere stadsfietsen. Het grote verschil? Je vouwt hem binnen tien seconden eenvoudig op tot een compact pakket. Neem je TERN mee in de bus, berg hem op in je schuur of zet hem onder je bureau op het werk.

Tern Node
Tern Node

Castro

De TERN Castro is ontwikkeld voor het stadse leven. Met deze compacte vouwfiets hoef je je geen zorgen meer te maken over verkeer, je auto parkeren en dienstregelingen; stap op je fiets en rijd comfortabel en veilig naar je plaats van bestemming.

Tern Castro
Tern Castro

Joe

Als je graag op een fiets met grote wielen rijdt, maar je wilt toch de draagbaarheid van een vouwfiets behouden, dan is de TERN Joe jouw ideale fiets. Je fietst eenvoudig over ieder wegdek en bij een regenbui vouw je je fiets in een paar seconden op en spring je de trein in…

Tern Joe
Tern Joe

Verge

De Verge-modellen van TERN zijn ontworpen met looks en snelheid in het achterhoofd. Met een Verge heb je diverse versnellingen tot je beschikking, waardoor je altijd moeiteloos je bestemming bereikt. Kwaliteit, stijl en prestaties: dat zijn de kernwoorden van de Verge-modellen.

Tern Verge
Tern Verge

Elipse

TERN Elipse: de vouwfiets voor mountainbike-rijders. De modellen zijn voorzien van grote 26” wielen en zien er net zo stoer uit als mountainbikes; het grote verschil zit hem in de mogelijkheid om hem op te vouwen. Handig bij het vervoeren in je kofferbak of tijdens een ritje met het openbaar vervoer.

Tern Eclipse
Tern Eclipse
Tern vowfietsen online bestellen bij Fietsonline.com

Zo vrij als een vogel met een TERN fiets

Bij TERN zien ze de vouwfiets als het ultieme high-efficiency voertuig dat de wereld verbetert en meehelpt aan het creëren van een duurzame toekomst. TERN fietsen zijn dan ook ontworpen om jou een comfortabel, betrouwbaar, wendbaar én praktisch vervoersmiddel te bieden dat je eenvoudig overal naartoe brengt. Pak eens wat minder vaak de auto, en ga op pad met je nieuwe TERN fiets!

Een bekend motto van het fietsenmerk TERN is “Aim high, then aim higher”. Met die visie in het achterhoofd ontwikkelen zij steeds nieuwe vouwfietsen die jou meer functionaliteit en duurzaamheid bieden.

De naam TERN komt van de Noordse stern, een zeevogel die leeft in arctische gebieden. Zowel de naam als het logo passen goed bij het merk, vanwege de eigenschappen van de vogel: klein en lichtgewicht, maar zeer sterk en gebouwd om grote afstanden af te leggen.

 

TERN: Duurzaam en milieubewust

Kies voor duurzaam en ga voor een vouwfiets van TERN. De fabrikant is altijd op zoek naar de meest milieuvriendelijke manier en produceert haar fietsen dan ook zo groen mogelijk. Er worden tijdens het productieproces geen gevaarlijke chemicaliën ingezet, verpakkingen worden gereduceerd en gerecycled en voor de productie van de fietsen wordt er zo mogelijk gebruikgemaakt van gerecyclede materialen.

Klantenservice

Heb je vragen over de vouwfietsen in ons TERN-assortiment? Neem dan contact op met onze specialisten, we helpen je graag verder! Stuur ons een bericht. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.