Bij TERN werken ze aan een duurzame toekomst gebaseerd op de kernovertuiging dat de fiets - het ultieme high-efficiency voertuig - centraal staat in hun visie. Het bedrijf maakt fietsen met een oog op het verbeteren van de wereld. De fietsen van TERN brengen allerlei voordelen met zich mee om minder de auto te pakken en meer te gaan fietsen.
Één van de favoriete motto's van TERN: 'Aim high, then aim higher'. De producten worden ontwikkeld met een oog op functionaliteit en duurzaamheid.

Tern zorgt voor mooie en praktische fietsen die zorgen voor veel comfort. Snel, wendbaar en betrouwbaar brengt TERN je overal.TERN: Duurzaam en milieubewust

Als je voor TERN kiest kies je voor duurzaamheid. Dat begint met het product zelf: mobiliteit. Bij TERN wordt gekeken naar kwaliteit. Kwaliteit in een doordacht design of het gebruik maken van gebruikte materialen.
Bij TERN zoeken ze constant naar milieubewuste oplossingen voor de productie. Denk bijvoorbeeld aan het reduceren en recyclen van verpakkingen en het vermijden van de inzet van gevaarlijke chemicaliën.Servicediensten van Fietsonline.com
Servicediensten van Fietsonline.com
web-monitoring-ok