Ondanks het Coronavirus zijn wij in staat om alle orders momenteel uit te leveren volgens de aangegeven levertijden. Mocht dit veranderen dan zullen wij u hierover informeren.

Volare

Kinderfietsen van Volare zijn veilig en betrouwbaar. De fietsen worden in eigen huis ontworpen. Kinderfietsen van Volare kunnen aangepast worden aan de groei van het kind dankzij de verstelbaarheid van zadel, stuur en instelbare handgrepen. Volare heeft diverse licenties op thema's zoals bijvoorbeeld Disney Princess, Hello Kitty, Disney Cars, Spiderman en nog veel meer.


Hoi mooie kleine dame!

Fiets jij ook zo graag lekker buiten. Natuurlijk! Maar dan wel op een fiets met stijl! De uitgebreide collectie meisjesfietsen van Volare biedt natuurlijk ook voor jou een passende fiets. Voel jij je als een prinses op de schattige Disney Frozen fiets of ben jij meer een stoere meid die blij wordt van een transportfiets, bij ons ben je aan het juiste adres.

Voor de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s is het vooral fijn om te weten dat de Volare fietsen gemaakt zijn van een degelijke constructie zodat jij veilig op avontuur kan!

Hoi stoere jongen!

Lekker buiten zijn. Dat doe je het liefste. Rennen, springen en fietsen. De buurt verkennen op zoek naar nieuwe avonturen. Natuurlijk doe je dat het liefste op een fiets die bij jou past. De uitgebreide collectie jongensfietsen van Volare biedt natuurlijk ook voor jou een passende fiets. Of je nou droomt van een fiets met je favoriete Disney-figuur of dat je die stoere macho op een beachcruiser wilt zijn, bij ons ben je aan het juiste adres.

Voor de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s is het vooral fijn om te weten dat de Volare fietsen gemaakt zijn van een degelijke constructie zodat jij veilig op avontuur kan!

Hai Peuter!

Wil jij ook zo graag zelf fietsen maar ben je nog net te klein om dat helemaal zelf te doen? De uitgebreide collectie driewielers en loopfietsen van Volare bieden voor jou de beste oplossing. Met een loopfiets train jij op speelse wijze het evenwichtsgevoel, waardoor jij sneller wegrijdt op je eerste echte fiets.

Op een driewieler laat je mama, papa, oma of opa je nog even lekker voortduwen. Je voetjes kan je door de vrijloop veilig mee laten draaien of laten rusten op de voetensteuntjes. Nu alleen nog een leuke kleur uitkiezen!
Bekijk hieronder alle Volare kinderfietsen

Kinderfiets

Een kinderfiets moet aan veel eisen voldoen: hij moet veilig zijn, tegen een stootje kunnen én de fiets moet de juiste maat hebben. De juiste maat fiets uitzoeken kan lastig zijn; kinderen groeien namelijk snel. Je vindt daarom op deze pagina een handige maattabel voor kinderfietsen. Zo bestel je eenvoudig en snel de juiste kinderfiets.

Welke maat fiets heeft mijn kind nodig?

Kinderen groeien snel. Daarom is het belangrijk om de juiste maat fiets aan te schaffen. In onderstaande tabel zie je diverse factoren die invloed hebben op de uiteindelijke fietsmaat: de kledingmaat, de lengte en de leeftijd.

De leeftijd van je kind geeft niet altijd een goed beeld, omdat het ene kind langer kan zijn dan een ander kind van dezelfde leeftijd. De lengte en kledingmaat van je kind zijn in de meeste gevallen doorslaggevend bij de keuze voor een bepaalde kinderfiets.

Maten van kinderfietsen worden aangeduid in inches; dit is de wielmaat.

Maattabel kinderfiets

Kledingmaat van je kind Lengte van je kind Leeftijdsindicatie Ideale inchmaat
92 - 104 95 - 100 cm 2 - 5 jaar 12 inch
104 - 110 100 - 105 cm 4 - 6 jaar 16 inch
110 - 116 105 - 110 cm 5 - 7 jaar 18 inch
116 - 122 110 - 115 cm 6 - 8 jaar 20 inch
122 - 128 115 - 122 cm 7 - 9 jaar 22 inch
128 - 140 122 - 130 cm 8 - 12 jaar 24 inch
140 - 152 130 - 145 cm 10 - 14 jaar 26 inch

Tips bij de aankoop van een kinderfiets

Houd er bij de aankoop van een kinderfiets rekening mee dat je een fiets met de juiste maat koopt. Je kind moet probleemloos op en af kunnen stappen. Bij een te grote fiets kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan.

Zorg voor een veilige fiets voor je kind

Kinderen groeien soms zeer snel. Daarom is het belangrijk om regelmatig te controleren of de fiets van je kind nog goed afgesteld staat. Zorg ervoor dat het stuur en het zadel op de juiste hoogte afgesteld staan. De benen mogen tijdens het trappen niet compleet gestrekt zijn en de voeten moeten gemakkelijk de grond kunnen raken.

Kinderfiets online bestellen

Via onze webshop bestel je zeer eenvoudig een Volare kinderfiets. Een Volare kinderfiets heb je binnen enkele dagen in huis, vaak zelfs al de volgende werkdag. Voor de bezorging van onze fietsen rekenen wij geen verzendkosten.

Klantenservice

Heb je vragen over het bestelproces of wil je meer informatie over een Volare kinderfiets? Onze specialisten helpen je graag verder. Neem contact met ons op door te bellen naar 0320 219 483 of door het contactformulier in te vullen.

Servicediensten van Fietsonline.com
Servicediensten van Fietsonline.com
web-monitoring-ok