Voor wie private lease?

Private lease is uitstekend geschikt voor de volgende groepen mensen:

De forens

De forens werkt buiten zijn eigen woonplaats en is afhankelijk van het vervoer van en naar zijn werk. Veel forenzen reizen dan ook bijna dagelijks met het openbaar vervoer en maken vaak gebruik van meerdere vervoersvormen. Voor deze doelgroep is een lease fiets ideaal. Vanuit de trein lekker je eigen (elektrische) fiets pakken in plaats van de bus of tram om de reis te vervolgen, biedt meer flexibiliteit. Je bent minder afhankelijk van de aansluittijden van het openbaar vervoer. Daarnaast kun je hiervoor met je werkgever afspraken maken, zie 'Werknemers' hieronder voor meer informatie.

Werknemers

Vaak als je werkt en woont in een (grote) stad dan kan het praktischer en voordeliger zijn om de fiets te pakken om naar je werk te gaan. Je draagt dan bij aan minder CO2 uitstoot, beweegt meer en je hebt minder last van verkeersopstoppingen. In veel gevallen ben je ook nog een sneller op locatie dan met de auto. Een fiets voor zakelijk gebruik kan jou als werknemer financieel ook veel voordelen opleveren. Je betaalt namelijk een klein bedrag per maand dan in één keer een grote uitgave te hoeven doen. Je krijgt daarvoor een totaalpakket en hebt er vrijwel geen omkijken meer naar. Als werknemer kan je in aanmerking komen voor een werkkostenregeling via je werkgever. Deze regeling houdt in dat 1,2% van het totale fiscale loon besteed mag worden aan onbelaste vergoedingen, verstrekkingen en terbeschikkingstellingen aan werknemers. Het kan ook zijn dat je werkgever je onbelaste reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer vergoed. Informeer naar beide situaties bij je werkgever.
Er zijn ook gemeentes die je subsidie geven voor een lease-fiets voor zakelijk gebruik. Check onze pagina Subsidies voor meer info.

Om je een beeld te geven wat kilometervergoeding, een werkkostenregeling of subsidie met je maandelijkse lease-prijs doet:

Moeders

Als moeder zijnde leid je vaak een druk leven. Je hebt een baan en bent vaak op pad met of zonder kinderen. Je wilt dan het liefst een betrouwbare fiets. Een lease-fiets biedt alle voordelen van een gewone fiets maar dan met vele extra's. Zo hoef je je als moeder geen zorgen te maken om eventuele reparaties en onderhoud. Ook tegen diefstal en schade is de fiets verzekerd met een all-risk verzekering. Ook zijn er (elektrische) fietsen binnen ons assortiment leasefietsen waarop kinderzitjes geplaatst kunnen worden.

Studenten

Als student zijnde heb je vaak minder tijd om veel geld te verdienen om een nieuwe en goede fiets te halen. Zeker als deze elektrisch is. Een goede en betrouwbare fiets om op tijd op school te komen is belangrijk. Voor deze groep biedt leasefietsen dan ook dé ideale uitkomst. Het is vergelijkbaar met het aanschaffen van een mobiel abonnement, maar dan inclusief reparaties, onderhoud en all-risk verzekering.
Een busabonnement in Amsterdam kost je zo'n €75,- per maand. Je bent daarmee afhankelijk van de bustijden, soms moet je staan bij volle bussen en in de avond rijden bussen minder vaak. Een goede leasefiets heb je al vanaf €70,- per maand. Je kan dan zelf bepalen wanneer je vertrekt, je hebt geen last van volle bussen waarbij je soms moet staan en ook in de avonduren is het plannen van vertrek en aankomst makkelijker. Kortom, je bent met een leasefiets mobiel een stuk flexibeler.
Daarnaast neemt je fitheid met zo'n 13% toe en heb je 0,3 kg per jaar minder gewichtstoename. Daarnaast wordt je ook productiever in je werk/studie. Fietsen is dus erg gezond voor je.

AOWers

Op je oude dag genieten van je pensioen doe je nog meer met een leasefiets van Fietsonline.com. Je pensioen is een vast bedrag waar je aan gebonden bent. Je hebt vaak niet meer de vrijheid om extra te werken voor meer geld zodat je kunt sparen. Een groot bedrag in één keer betalen voor een nieuwe (elektrische) fiets kan dan een drempel vormen om er vanaf te zien. Je wilt echter wel kunnen genieten van het fietsen door de stad of door het (stads)park. Private lease zorgt ervoor dat je die vrijheid hebt voor een vast laag bedrag per maand. Ook hoef je je geen zorgen te maken om onderhoud, reparaties, schade of diefstal. Alles is geregeld. Zorgeloos genieten op je oude dag doe je dus met private lease van Fietsonline.com!

En natuurlijk voor iedereen die onbezorgd wilt fietsen

Private lease van Fietsonline.com is ook uitstekend geschikt voor iedereen die een nieuwe fiets nodig heeft en onbezorgd wilt fietsen. De vaste lage lease prijs per maand, die alle zorgen en onzekerheden verder dekt, maakt de aanschaf van een fiets via leasing een stuk aantrekkelijker. Geen financiële verassingen en verder alles geregeld hebben. Dankzij private lease kan je snel op een gloednieuwe e-bike rijden, tegen een laag bedrag per maand, inclusief onderhoud, reparaties en een all-risk verzekering!

Servicediensten van Fietsonline.com
Servicediensten van Fietsonline.com
web-monitoring-ok