Ondanks het Coronavirus zijn wij in staat om alle orders momenteel uit te leveren volgens de aangegeven levertijden. Mocht dit veranderen dan zullen wij u hierover informeren.

Yepp

Yepp staat voornamelijk bekend om haar hippe en kwalitatief sterke fietszitjes. De Yepp Mini en de Yepp Maxi zijn al jaren de bestverkochte fietszitjes van Nederland. Met het innovatieve design, comfort, gebruiksgemak en veiligheid is Yepp al sinds 1934 actief in de markt. Inmiddels heeft het merk al meer dan 5 miljoen voor- en achterzitjes verkocht. Tegenwoordig is het assortiment van Yepp uitgebreider. Zo vind je ook fietskarren, vouwkratten, fietsbellen en fietshelmen. Dit alles in de innovatieve en eigentijdse stijl van Yepp.

Fietsen met Yepp Cargo

GMG Yepp

Yepp is een merknaam van GMG bv, een van oorsprong Nederlandse onderneming. GMG staat voor Gebroeders Melkert Gouda. Het bedrijf is actief sinds 1934 in het produceren van fietszitjes. GMG richt zich al ruim 80 jaar op de belangrijkste mensen ter wereld: onze kinderen. Dit doet het bedrijf door ervoor te zorgen dat kinderen veilig en comfortabel vervoert kunnen worden met de fiets. Met de introductie van Yepp in 2009 sloegen zij een nieuwe weg in. Gebruik van innovatieve materialen en een eigentijdse vormgeving zorgden ervoor dat de wereld van de fietszitjes op zijn kop werd gegooid. GMG is met Yepp marktleider in fietszitjes binnen de Benelux.

Yepp Mini

Moeder en dochter met Yepp Maxi

Yepp Mini is de collectie fietszitjes van Yepp die je voorop de fiets monteert. Deze stoeltjes zijn geschikt voor kindjes vanaf ongeveer 9 maanden tot 3 jaar of tot een lichaamsgewicht van 15 kg. Yepp Mini is gemaakt van zacht waterafstotend materiaal, heeft een 5-puntsgordel met kindveilige sluiting en hele zachte schouderbandjes zodat je kindje goed en comfortabel vast zit. Yepp Mini is uit te breiden met diverse accessoires zoals een slaaprol (Basic, Nijntje of Yeppie) en/of windscherm. Ook kan je een extra stuurpen adapter aanschaffen voor op een tweede fiets!

De Yepp Mini voordelen op een rij:

 • - 5-puntsgordel met kindveilige sluiting
 • - Geen losse kussentjes die kwijtraken of nat worden
 • - Zachte schouderbandjes
 • - De stevige voetsteunen stel je eenvoudig zonder gereedschap op de juiste hoogte
 • - Geïntegreerd slot tegen diefstal

Yepp Maxi

Yepp Maxi is dé bekende lijn van achterzitjes van Yepp. Je hebt de keuze tussen een Yepp Maxi Easyfit en een Yepp Maxi Zadelbuis. Als je bagagedrager een Easyfit-window heeft is Yepp Maxi Easyfit daar rechtstreeks op te plaatsen. Sneller kan het niet! Als je wel een bagagedrager hebt die minimaal 25 kg kan dragen maar geen Easyfit-window heeft, dan kan je een Easyfit drager erbij kopen om het zitje alsnog op de bagagedrager te monteren. Heb je helemaal geen bagagedrager, kies dan voor de Yepp Maxi Zadelbuis. Dit is een zitje dat eenvoudig gemonteerd kan worden aan de zadelbuis, mits deze een diameter heeft tussen 28 en 40 mm.
Yepp Maxi is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 9 maanden tot 6 jaar of tot een lichaamsgewicht van 22 kg.

De Yepp Maxi voordelen op een rij:

 • - 5-puntsgordel met kindveilige sluiting
 • - Zachte schouderbandjes
 • - De stevige voetsteunen stel je eenvoudig zonder gereedschap op de juiste hoogte
 • - Geïntegreerd slot tegen diefstal
 • - Montage op bagagedrager of zadelbuis

Yepp Junior fietsstoeltje achter

Yepp Junior is bedoeld voor kinderen die af en toe al zelfstandig fietsen maar het meest genieten van het veilige avontuur bij jou achterop. Een zitje dat een strak design combineert met een comfortabele zacht zit.
Yepp Junior is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar tot een maximum gewicht van 35 kg.

De Yepp Junior voordelen op een rij:

 • - Met stoere heupgordel
 • - Stevige opklapbare voetensteunen
 • - Grote duidelijke reflector
 • - Eenvoudige montage
 • - Diefstalbestendig

Yepp fietskarren

Voor vaders en moeders die van praktische oplossingen houden heeft Yepp de Yepp Solo en de Yepp Duo ontwikkeld. Dit zijn fietskarren die je na je fietsrit kunt ontkoppelen en zo omzet naar een buggy. 2 vliegen in 1 klap dus! Hiermee houd je je kind(eren) droog en uit de wind.

Yepp denkt ook aan huisdieren. Wil je naar het bos, strand of er op uit tijdens de vakantie met je hond maar is de afstand te lang? Dan kan je gebruik maken van de Yepp Dog. Deze kooiconstructie met veilige wegligging is comfortabel, bevat 2 ringen voor bevestiging van een hondenriem en is voorzien van vliegengaas. Yepp Dog is geschikt voor honden tot 40 kg.
Wil je veel boodschappen halen op de fiets of een dagje uit waarbij je veel spullen mee moet nemen, dan biedt de Yepp Cargo dé ideale oplossing. Deze bagagekar ontlast je van onnodig gesjouw. Daarnaast geeft de fietskar meer veiligheid vergeleken met het stoppen van zware spullen in je fietstas.

Yepp Cargo

Gebruik maken van de voordelen van een fietskrat maar dan zonder het gedoe met parkeren? In deze behoefte voorziet Yepp met de Yepp Cargo. Stijlvolle en opklapbare fietskratten. Binnen Yepp Cargo heb je de keuze in 3 varianten: Yepp Cargo Boxx, Yepp Cargo Flexx en Yepp Cargo Cosmo. Yepp Cargo Boxx zijn de 'standaard' vouwkratten van Yepp. De Yepp Cargo Flexx zijn vouwkratten gemaakt van weersbestendig en soepel textiel of vrachtwagenzeildoek. De Yepp Cargo Cosmo is gemaakt van hetzelfde zachte, waterafstotende materiaal als de Yepp fietszitjes. Deze modellen hebben een uniek design dat iedere fiets siert.

Yepp Cargo

Fietsbellen

Je fiets mooi stylen doe je met de hippe fietsbellen van Yepp. Hierin heb je de keuze tussen kleurrijke fietsbellen, zwart/wit fietsbellen, fietsbellen met een plaatje/print en Hugo Kaagman bellen (bellen met de look & feel van Delfts blauw). Alle bellen hebben het mooie en bekende "DingDong" geluid.

Yepp fietsbel

Yepp fietshelm

De veiligheid van jouw kindje staat voorop. Bescherm je kindje met een mooie fietshelm van Yepp. Deze helmen zijn speciaal ontwikkeld voor de kleintjes. Ze zijn veilig, comfortabel en hebben ook nog eens een stoer en hip design. De helmen zijn voorzien van een spansysteem draairing voor een goede pasvorm, gemakkelijk meegroeisysteem met klittenband, ergonomisch design, ultra zachte kinband voor extra comfort en nog veel meer.

Yepp fietshelm
Servicediensten van Fietsonline.com
Servicediensten van Fietsonline.com
web-monitoring-ok